Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žena (34) dostala na mobil núdzovú výstrahu od úradov: Manžel ho našiel prvý... preboha, veď ty si mi neverná!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Tridsaťštyriročná Verity začala podvádzať svojho manžela, pretože sa cítila nedocenená v manželstve. Napriek tomu, že s milencom dodržiavala prísne pravidlá a dokázali svoje tajomstvo skrývať päť mesiacov, ich románik nezostal utajený. Spôsob odhalenia je v tomto prípade viac ako kuriózny.

Predminulú nedeľu prišlo obyvateľom Spojeného kráľovstva množstvo núdzových upozornení na mobilné telefóny. Išlo o revíziu systému, ktorý slúži na zdieľanie výstrah o možných katastrofách alebo inom nebezpečenstve. V prípade Verity však takéto testovanie spôsobilo katastrofu v jej osobnom živote. Posledného takmer polroka sa jej totiž darilo úspešne tajiť mimomanželský pomer. Lenže núdzová správa upozornila jej manžela na tajný telefón, ktorý používala na posielanie správ svojmu milencovi. Mladá žena zostala zhrozená a teraz má výčitky svedomia nielen kvôli nevere, ale aj z toho, akým spôsobom sa prevalila. 

Stratila som svoju identitu

S neverou začala, keď sa v rodinnom dome, kde žije s manželom a synom, cítila ako piate koleso na voze. Ako mama podľa svojich slov na seba prevzala bremeno zodpovednosti za starostlivosť o dieťa a domácnosť, čím v konečnom dôsledku stratila svoju identitu. "Odkedy sa nám narodil syn, ktorý rozžiaril naše životy, cítim sa nedocenená a zároveň držím rodinu pohromade. Nechápte ma zle. Asi som mala pocit, že som v istom zmysle stratila svoju identitu. A pre mňa ako živého človeka, ktorý rád chodí von a robí rôzne veci, to bolo veľmi ťažké. Teraz som len mama," vysvetľuje. 

Žena (34) dostala na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Keď po návrate domov z práce iba varila a upratovala, mala pocit, že pracuje na 16-hodinové zmeny bez podpory manžela. Približne pred piatimi mesiacmi sa Verity prihlásila na zoznamovaciu stránku illicitencounters.com a začala komunikovať s inými mužmi. Padla si do oka s jedným chlapíkom, s ktorým sa cez víkendy tajne stretávala. Síce priznáva, že podvádzanie nie je správne, ale zároveň hovorí, že vďaka času, ktorý trávila s milencom cíti, že je živá. "Môj manžel je všetko, je otcom nášho dieťaťa. Môj milenec bol len taký divoký koníček, vďaka ktorému som sa cez víkendy cítila nažive. Bol to len únik od všetkého každodenného stresu. Náš vzťah bol hlavne sexuálny."

Vtom sa ozval môj druhý telefón...

Všetko sa však prevalilo v nedeľu 23. apríla, keď o 15.00 hod. zaznel na jej tajnom telefóne signál vládnej pohotovosti. Mobil zvyčajne nechávala zamknutý v aute, ale v ten deň ho mala vo vrecku kabáta, ktorý bol zavesený na vešiaku v chodbe. Spolu s manželom maľovali synovu spálňu, keď sa spustilo upozornenie. "Sedela som tam so svojím telefónom a pozerala som sa po miestnosti. Vtom sa ozval môj druhý telefón, ako keby mal nastať koniec sveta," spomína si. Snažila sa vraj hrať na hlúpu a predstierala, že nevie, odkiaľ sa signál šíri. Chcela rýchlo zísť dolu, ale jej manžel bol rýchlejší ako ona a mobil našiel vo vrecku jej kabáta. Okamžite prišli na rad otázky. Verity cítila, že nemá zmysel vymýšľať si nejaké výhovorky, ale zároveň nemala to srdce priznať, že bola neverná. Keď sa jej manžel spýtal, či má niekoho iného, prikývla. 

Žena (34) dostala na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Britka si je vedomá toho, že spôsob, akým sa jej muž o všetkom dozvedel, bol hrozný. Nemyslí si ale, že si zaslúži všetku vinu za ich manželské problémy. "Je mi ľúto, že som mu ublížila. Asi si to nikdy neodpustím, ale tiež som mala svoje dôvody." Teraz vraj potrebuje nejaký čas na spracovanie udalostí z posledných dní. Momentálne býva u sestry, kde našla dočasné útočisko. 

Viac o téme: RozchodNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu