Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žena prosí o radu: Manžel ma podviedol s mojou sestrou! To, čo zistila potom, ju dorazilo ešte viac

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Budúca mamička sa obrátila na Reddit so skľučujúcim problémom. Zistila, že ju manžel podviedol s jej sestrou. Celú situáciu ešte zhoršuje fakt, že sestra otehotnela a rovnako aj žena. Síce po dieťati túži už celé roky, finančne je závislá od manžela. Netuší, čo v tejto zúfalej situácii robiť.

Budúca matka so zlomeným srdcom sa ocitla v nepríjemnej situácii po tom, čo zistila, že ju manžel podviedol s jej sestrou. Obe teraz čakajú jeho deti. Neveru svojho partnera odhalila pred dvoma mesiacmi a odvtedy ju manžel prosí o odpustenie. "Povedal mi, že spolu budú mať dvojčatá a chce, aby som mu odpustila. Rozmaznával ma darčekmi, ponúkol sa, že mi kúpi byt, nové auto, čokoľvek chcem. Povedal, že ak si sestra dvojičky nechá, nebude mať na ich výchove žiadny podiel a bude len otcom dieťaťa, ktoré s ním čakám ja," vysvetlila žena v príspevku na Reddite. 

Keď už sa chystala na rozvod a nový život, zistila, že rovnako ako jej sestra je tiež tehotná. Teraz má pocit, že nemá inú možnosť ako zostať so svojím manželom kvôli finančnej stabilite. "Nemôžem si dovoliť vychovávať dieťa sama, finančne sme na všetko dvaja od mojich dvadsiatich rokov. Nikdy som nemusela bojovať sama za seba, nešla som na vysokú školu, pretože pri ňom som nikdy nepotrebovala pracovať." 

Žena prosí o radu:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Autorka príspevku priznala, že dlho mala problém otehotnieť. Jej tehotenstvo preto malo byť pre oboch požehnaním, nie katastrofou. Po dieťati túži celé roky a teraz netuší, či mu bude vedieť poskytnúť strechu nad hlavou. Obrátila sa preto na užívateľov s prosbou o pomoc. "Choďte sa poradiť s rozvodovým právnikom a zistite, aké máte možnosti," uviedol pragmaticky jeden z komentujúcich. 

Viac o téme: RozchodRozvod Tehotenstvo Nevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu