Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nad Disneylandom pred rokmi spozorovali podivný úkaz: Videli ste už niečo také na oblohe?

(Zdroj: Reddit//kyledishcambino )

ANAHEIM - Video z roku 2016 zachytáva pozoruhodný úkaz z Disneylandu v Kalifornii. Príspevok zverejnený na Reddite vyvoláva u priaznivcov konšpiračných teórií asociácie s mimozemskými civilizáciami, ale väčšina užívateľov je presvedčená o tom, že jeho pôvod je čisto pozemský. V diskusii sa dokonca objavil aj návod na jednoduchú výrobu takýchto kruhov.

Mnoho ľudí prichádza do kalifornského Disneylandu za zábavou a únikom z reality. Lenže video, ktoré z neho pochádza, vyvoláva skôr rozporuplné reakcie. Vzniklo ešte pred niekoľkými rokmi a jeho autorom je istý Kyle Hawkins. Momentálne opäť koluje na sociálnych sieťach. Vidno na ňom čierny dymový prstenec zostupujúci dolu z nočnej oblohy. Počuť aj rozrušené hlasy ľudí, ktorí považujú fenomén za veľmi znepokojujúci. "Nemám predstavu o tom, čo to je, ale kráčam dolu hlavnou ulicou Disneylandu. Každý okolo mňa pozerá hore a ukazuje na prstenec vznášajúci sa nad nami," uviedol Kyle s tým, že to bola najzvláštnejšia vec, akú kedy videl. V čase nakrúcania vraj bolo veterno, takže nemohlo ísť o prstenec vytvorený z dymu. 

 

Just uploaded this to youtube... Craziest thing I've ever seen, huge black ring floating above Disneyland as we were...

Posted by Kyle Hawkins on Wednesday, April 27, 2016

Príspevok okomentovalo množstvo užívateľov. Viacerí posmešne poznamenali, že ide o portál z inej dimenzie, prípadne chybu v Matrixe. Jeden z diskutujúcich však jasne vysvetlil, že prstenec vznikol z ohnivého výbuchu veľkej šou. "Viem to, lebo tam pracujem. Zvykol som si a zabávam sa na tom, koľkých ľudí to vydesí." 

Ani toto vysvetlenie však mnohým nestačilo a neuverili mu. Desiatky diskutujúcich zároveň upozornili na podobnú udalosť z Nemecka z roku  2016, kedy sa objavil na oblohe podobný úkaz a jeho záznamy zaplnili sociálne siete. Podľa jedného užívateľa sa dá takýto prstenec vytvoriť aj zo zmesi benzínu a nafty v pomere 50:50 s malým množstvom čierneho prachu detonovaného elektricky. Potom už iba stačí správne odpáliť tvar, ktorý vytvorí dramatický efekt. Nie je to síce mystické, ale krásne a tak trochu aj strašidelné.

Viac o téme: PrstenecKaliforniaDisneylandZáhadný úkaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu