Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Lietajúci dron na VIDEU zachytil poriadne strašidelný úkaz: Pozrite, kto sa pohyboval v lese

 Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Furious Otter)

CANNOCK CHASE - Okres Cannock Chase v grófstve Staffordshire je považovaný za jedno z najstrašidelnejších miest v Spojenom kráľovstve. Jedna vec, ku ktorej sa ľudia neustále vracajú, je prízrak čiernookého dievčaťa. Video s ním sa opäť šíri internetom.

Zábery z dronu poletujúcim nad lesom Cannock Chase ukazujú bytosť, ktorá vyzerá ako záhadné čiernooké dievča. Mnohí ľudia veria, že v tejto oblasti na stromoch číhajú strašidelné deti so zapadnutými čiernymi očnými jamkami, píše Lad Bible. Nie je pritom jasné, či to majú byť duchovia obetí hroznej choroby spred stáročí, alebo ich zabil obludný vrah v 60. rokoch 20. storočia.

Podľa jednej legendy ide o duchov ľudí, ktorí zomreli na epidémiu záškrtu v roku 1800, pričom táto choroba spôsobila, že ich oči vyzerali zapadnuté a tmavé. Ďalšia teória tvrdí, že sú to duchovia obetí Raymonda Morrisa, ktorý v rokoch 1965 až 1967 zavraždil tri deti. Samozrejme mnohí si myslia, že sa tu nedejú žiadne paranormálne javy a že celá vec je vymyslená.

Video z dronu, ktorý vypustil prívrženec záhadných teórií, zachytáva niečo, čo by mohla byť postava na okraji hranice lesa. "Cannock Chase je dobre známy pre veci ako je táto," poznamenal jeden užívateľ. Ďalší bol skeptickejší a pýtal sa, či "priviezli dron bližšie k dievčatám, aby lepšie vyzerali". Iní ľudia si jednoducho myslia, že je to podvod alebo len nejaký oblečený človek, ktorý tade prechádzal. 
 

Viac o téme: DuchLesDronCannock Chase
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu