Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Ľudia zúria: Štedrovečernú večeru im pokazilo jedlo zo známych reťazcov! Pozrite na ten hnus

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Obchodné reťazce v Británii sú zaplavené sťažnosťami mnohých zákazníkov, ktorí v nich kúpili smradľavé mäso. Fotografie moriakov, ktoré mali byť ozdobou sviatočne prestretých stolov, sa podľa názoru mnohých užívateľov sociálnych sietí svojím sfarbením až nápadne podobajú na najpopulárnejšieho mimozemšťana zo slávneho Spielbergovho filmu.

Celé rodiny v Británii doslova zúria po tom, ako len niekoľko hodín pred podávaním slávnostného obeda zistili, že z mrazených moriakov sa po rozmrazení začal šíriť hnilobný smrad. Sociálne siete zaplavili fotografie modro-zeleného mäsa, ktoré mnohí prirovnávali k mimozemšťanovi ET. Jeden z prispievateľov dokonca napísal, že na poslednú chvíľu už žiadne mäso nezohnal, a tak musel na Vianoce servírovať fazuľu. 

Medzi nahnevaných zákazníkov patrí aj Sophie Whikeová, ktorá na Twitteri uviedla, že jej dom po rozmrazení morky z Lidla GB zaplavil zápach zo zhnitého mäsa. Mnohí z tých, ktorí príspevok komentovali, vraj dopadli podobne. Slávnostné menu tak nakoniec vo viacerých domácnostiach zabezpečil rozvoz pizze. Mnohí sa sťažovali aj na moriakov zo siete Sainsbury's. Adam Green napríklad napísal: "Práve som vytiahol morku zo sainsburys z chladničky, aby som ju naplnil a pripravil na zajtra, ale hrozne zapáchal!" 

Reťazec už na nespokojnosť zákazníkov reagoval, pričom jeho vedenie prisľúbilo, že celú záležitosť preskúma. Užívateľ Jonatah Heard uviedol, že čerstvý moriak zo Sainsbury's zakúpený 27. decembra bol tiež nepoužiteľný. "Slizká pokožka so žltnúcimi fľakmi a zápachom." Pridala sa aj Ellen Alsopová, ktorej moriak tiež strašne smrdel. "Kúpila som ho pred menej ako piatimi hodinami, otvorila som ho, aby som ho cez noc namočila a veľmi smrdí. Som taká nahnevaná. Úplný odpad, vďaka sainsburys." Podobné sťažnosti neustále pribúdali, mnohí užívatelia nadávali, že mali vďaka tomu zničené Vianoce. K nespokojným zákazníkom reťazcov Lidl a Sainsbury's sa postupne pridali aj tí, ktorí mali zlú skúsenosť s nákupom moriakov v Morrisons. 

Viac o téme: MoriakVianoce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu