Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

VIDEO Matka sa pred spaním natrela samoopaľovacím krémom: Ráno jej telo pokrývali... neuveríte!

Bridgette porozprávala o vtipnej príhode na TikToku.
Bridgette porozprávala o vtipnej príhode na TikToku. (Zdroj: TikTok/bridgettehart )

LEAGUE CITY - Všetky mamičky si zaslúžia trochu času na rozmaznávanie, no ľahšie sa to povie, ako urobí, keď sa musíte celý deň aj noc venovať malým deťom. Módna influencerka Bridgette Harttová z amerického Texasu si pred spaním aplikovala samoopaľovací krém a dúfala, že jej dodá zlatistú farbu. Dodal jej ale niečo celkom iné.

Konečný výsledok, nanešťastie, nebol príliš očarujúci, ale Bridgette sa napriek tomu dobre pobavila. Keď bol jej manžel preč, Bridgette spala v rovnakej posteli ako jej malý syn, a keď sa prebudila a pozrela na seba, zistila, že do jej opáleného vzhľadu pridal svoj vlastný jedinečný doplnok. Vo videu zdieľanom na TikToku matka ukázala, ako sú jej nohy pokryté drobnými stopami chlapčeka, ktorý v noci tlačil chodidlami na jej nohy.

@bridgettehartt I’m dying  How am I supposed to live like this  #faketan #balitan #tanningfail #tanningtips #tanapplication #momlife #momfail #mommy #momprobz #cosleeping #cosleepingprobz #boymom #HairFoodChallenge ♬ emo girl - Machine Gun Kelly & WILLOW

Harttová sotva dokázala potlačiť smiech, keď ukázala užívateľom svoje nohy. "Keď syn spí so mnou v posteli, je mi vždy veľmi teplo a potím sa. Ale nikdy som si neuvedomila, že aj moje dieťa sa na mne potí. To sú jeho stopy!" okomentovala svoj príspevok. Jej príhoda pobavila mnohých užívateľov, pričom viaceré matky podotkli, že sa im už tiež stalo niečo podobné. 

Viac o téme: Opálenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu