Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Dievčine spravili najhoršie tetovanie na svete: Pri pohľade naň nemohla prestať plakať

(Zdroj: TikTok/izzy38255)

BOISE - Izzy z amerického štátu Idaho sa podelila o svoj bizarný príbeh s novým tetovaním, ktoré si nechala urobiť počas dovolenky v Pittsburghu. Jej TikTok video si pozreli už milióny ľudí a všetci sa snáď poučia zo skúsenosti tejto mladej ženy, ktorej sa už, našťastie, podarilo zbabranú kerku opraviť.

Dať si urobiť tetovanie je veľké rozhodnutie a ak sa niečo pokazí, zostáva nepríjemná a hlavne trvalá spomienka. Američanka Izzy je v tejto oblasti ostrieľaná, pretože má na tele už šestnásť rôznych vzorov. Napriek tomu naposledy urobila chybu a teraz radí ostatným, aby navštevovali iba overené salóny. Jej rozprávanie sa začína v aute, kedy vysvetľuje, že je na dovolenke v Pittsburghu, kde trávi čas s kamarátkou. Práve tam sa rozhodla, že si nechá spraviť tetovanie mobilu v štýle zosnulého speváka Mac Millera, aby jej pripomínalo jeho skladbu Missed Calls. Vysvetľuje, že chcela niečo v rozmeroch dva krát tri palce (päť až sedem centimetrov). Takmer omdlela, keď zbadala tieto čísla vytetované na spomínanom vzore mobilu, ktorý bol oveľa väčší, ako si predstavovala. 

@izzy38255 storytime? #macmiller #fyp #pittsburgh #tattoo #badtattoo #hotgirlsummer #tattootiktok #foryoupage #storytime #crying #cellphone ♬ original sound - Izzy38255

"Moja priateľka, ktorú som navštívila, nemala s týmto salónom zlú skúsenosť, takže sme si dohodli stretnutie a malo to byť v poriadku. Chcela som, aby mobil symbolicky zobrazoval zmeškané hovory Macovi Millerrovi," hovorí. "Keď som uvidela čísla 2x3 vo vytlačenej verzii, myslela som si, že je to poznámka o veľkosti tetovania," pokračuje Izzy. Chcela, aby bolo tetovanie telefónu malé, pretože má ešte veľa nápadov na ďalšie kerky na ruke a ramene. 

@izzy38255 Reply to @nikkileannejones #greenscreen thanks for keepin up w this journey #XfinityFanthem #LeadWithLove #tattootiktok #storytime #update #final ♬ original sound - Izzy38255

Počas tetovania mala ruku položenú mimo dohľad, takže vôbec nevidela, čo sa deje. Výkon hodnotí ako zbabranú prácu, pri prvom pohľade na svoju ruku sa jej vraj zmocnila panika. "Áno, cítim sa naozaj hlúpo, ale myslím si, že keď sa vrátim domov k odborníkovi, ktorému skutočne verím a mám od neho dobré tetovania, snáď dokáže ten telefón opraviť. Pravdepodobne zablokuje celú obrazovku, aby bola čierna." Fanúšikom neskôr oznámila, že v salóne doma v Boise ju nesklamali. Celú situáciu napokon označila za zábavnú. 

Viac o téme: TetovanieKerka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu