Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO Blondínka náhodne odhalila priateľovu neveru: Z kamery na domovom zvončeku!

(Zdroj: TikTok/charleyclark88)

LOS ANGELES - Charley Clarková sa na TikToku podelila so svojím odhalením priateľovej nevery. Zistila to vďaka kamere na zvončeku. Odvtedy sa jej video na sociálnej sieti stalo doslova hitom, užívatelia si neodpustili množstvo komentárov. Niektorí ale tvrdia, že to celé nafingovala, pretože chcela, aby sa jej video stalo populárnym.

Mladá žena prišla na priateľovu neveru celkom náhodne. Jeho milenka mu na telefón poslala video zo svojej kamery na zvončeku, pretože si myslela, že je to vtipné. Náhodou si toto video pozrela samotná Charley, ktorej po tomto bolo všetko jasné. Video zachytáva, ako jej teraz už bývalý priateľ bozkával ženu pred dverami a potom sa s ňou rozpráva a smeje. Keď mladík odchádza z ulice, neznáma žena beží za ním a hravo mu skočí na chrbát.

@charleyclark88

When you find out your boyfriends been cheating through a ring doorbell! #cheat #ex #girl#single

♬ Oh No - Kreepa

Clarková zdieľala video na TikToku, ktorému predchádzali fotografie šťastného páru spolu s poznámkou: "Keď zistíte, že vás priateľ podvádzal, cez kameru na zvončeku!" Zábery boli od toho momentu prehrané už takmer miliónkrát a okomentovali ich stovky ľudí. "Aj tak si pre neho príliš dobrá, dievča! Dúfam, že si odišla," odkázal Charly jeden z komentujúcich. "Dúfam, že sa ti podarí nájsť šťastie u človeka, ktorý bude vidieť tvoju hodnotu," napísala ďalšia osoba. 

VIDEO Žena si myslela, že načapala manžela pri nevere: Vstúpila do obývačky a... geniálne rozuzlenie

Viacerí užívatelia ale Charley upodozrievajú z toho, že to celé nafingovala a neznáma žena vo dverách je vlastne ona, žiadna milenka. Podľa ich slov tak urobila preto, aby sa jej video stalo populárnym. Blondínka na to odpovedala jednoducho, a síce, že žena vo videu jednoznačne nie je ona. Neskôr v komentároch potvrdila, že sa z toho celého dostala a posunula sa vo svojom živote ďalej. 

Viac o téme: MilenkaNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu