Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Muž pozval ženu k sebe: Keď zbadala, čo má v kúpeľni, pripravila mu diabolskú pascu!

Urobili ste niečo také aj vy? Zobraziť galériu (3)
Urobili ste niečo také aj vy? (Zdroj: TikTok/@jdidnbbnjnsbbbrjdididhd0)

Opýtať sa, či je ten druhý nezadaný, sa niekedy vážne oplatí. Inokedy zase nepomôže ani to. Svoje o tom vie žena, ktorá sa v bare stretla s jedným chlapíkom. Keď ju však pozval k sebe domov na obed, v kúpeľni odhalila známky ženskej prítomnosti. Prípadnej podvádzanej priateľke preto zanechala takýto odkaz.

Vo videu, ktoré nemenovaná žena uverejnila na TikToku, prezradila, že v daný deň stretla v bare nejakého muža. Pozval ju k sebe domov na obed. Domnievala sa, že chlapík je nezadaný, no opak bol pravdepodobne pravdou. Keď vošla do kúpeľne, uvidela dámske hygienické potreby, ktoré zjavne nepatrili mužovi.

VIDEO Muž pozval ženu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TikTok/@jdidnbbnjnsbbbrjdididhd0)

Chlapík podviedol manželku s učiteľkou svojho syna: Šokujúce rozuzlenie, aké nikto nečakal

Ženu toto zistenie viac rozčúlilo ako zarmútilo a premýšľala, ako to mužovi vrátiť. Rozhodla sa, že na kúsok papiera napíše odkaz pre mužovu priateľku a vloží ho do škatule s vložkami. „Dievča, podvádza ťa,“ odkázala žena. „Dámy, ak to sledujete, berte to ako znamenie, že by ste mali mať vždy na chladničke poznámkový blok a pero, aby bolo poruke,“ uviedla ďalej vo videu.

@jdidnbbnjnsbbbrjdididhd0

Reply to @tarzanimal this is your sign to leave memo pads around the house 💀 ##imsorry ##roommate ##girlfriend ##fypシ

♬ Break My Heart - Dua Lipa

Zábery odvtedy videlo obrovské množstvo ľudí, pričom niektorí zostávajú skeptickí. Tvrdia, že muž mohol mať pokojne iba spolubývajúcu. „Mám spolubývajúcu ženu. Dievčatá si myslia to isté,“ napísal. Iní navrhovali, že muž mal v kúpeľni ženské výrobky pre hostí. „Povedal mi, že má spolubývajúceho a kto som, aby som sa o tom dohadovala. Ak sú to naozaj jeho spolubývajúci, najhoršie, čo sa môže stať, je, že nájdu odkaz,“ dodala žena v komentári pod svojím vlastným videom.

VIDEO Muž pozval ženu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TikTok/@jdidnbbnjnsbbbrjdididhd0)

Viac o téme: Návšteva RandeOdkaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu