Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žena si za stieračom na aute našla mimoriadne nepríjemný ODKAZ od susedky: Zasadila jej poriadnu ranu!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkcstock.com)

LONDÝN - Niektoré dni sú lepšie, iné horšie. Svoje o tom vie nemenovaná žena, ktorá si za stieračom na aute našla mimoriadne nepríjemný odkaz. Niektorá z jej susediek žene odkázala, aby sa zbavila svojho priateľa. Dôvodom je fakt, že neznáma susedka mala so ženiným priateľom sex.

Nemenovanej žene sa v momente doslova zrútil celý svet. Pod stieračom svojho auta si našla ručne napísaný odkaz od jednej zo svojich susediek. Tá tvrdila, že má vyhodiť svojho priateľa, pretože s ním mala sex. „1. Umyte si auto. 2. Vyhoďte ho (nemusí to byť v tomto poradí),“ píše sa v odkaze. 

VIDEO Politik sexoval so sekretárkou, no zabudol vypnúť kameru: Jeho kolegovia sa pozerali cez Zoom!

Susedka nielenže okomentovala žalostný stav auta, ale aj priznala fakty. So ženiným priateľom totižto mala milostný pomer. „Pre vašu informáciu, vyspala som sa s vašim priateľom. Povedal, že ste sa rozišli. Žijem v 5D,“ odkázala ďalej susedka.

Žena si za stieračom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/neighborsfromhell)

Žena fotografiu úprimného odkazu zdieľala na Instagrame, konkrétne na populárnom profile Neighbors From Hell. Od toho dňa odkaz videl takmer každý. Mnohí neznámu susedku nekritizovali, skôr ju chválili za úprimnosť a otvorenosť voči mužovej teraz už pravdepodobne ex-priateľke.

„V skutočnosti je toto dobrá susedka,“ odkázal jeden z používateľov Instagramu. „Úprimne, kúpila by som jej drink,“ odkázala ďalšia. Iní sa domnievali, že osoba, ktorá dala žene vedieť o priateľovej nevere, mala byť trochu jemnejšia. Predsa len, nie je ľahké zistiť, že váš partner vás podvádza.

Viac o téme: NeveraZistenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu