Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Firma hľadá ľudí, ktorí budú sexovať na nových matracoch: Dostanú krásne zaplatené!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Platbu za sex si mnohí spájajú najmä s vykonávaním najstaršieho remesla, ale nemusí to tak byť vždy. Webová stránka zaoberajúca sa kvalitou spánku totiž hľadá päť dvojíc, ktorým je ochotná zaplatiť za to, že pri milovaní otestujú niekoľko druhov matracov a ohodnotia ich.

Za spojenie príjemného s užitočným môžeme označiť ponuku webovej stránky Sleep Standards zaoberajúcou sa recenziami produktov na podporu kvality spánku. Rozhodla sa totiž nájsť päť dvojíc, ktoré budú ochotné pri sexe testovať osem rôznych druhov matracov. Respondenti budú musieť následne určiť, ktoré z nich im pri výkone tejto činnosti najviac vyhovovali. Za zapojenie do veľmi príjemného experimentu získajú 3000 dolárov (cca 2500 eur).

Firma hľadá ľudí, ktorí
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Výber uchádzačov bude veľmi prísny. Podmienkou je vek nad 18 rokov a trvalý pobyt v USA. Respondenti musia okrem toho autorov štúdie v minútovom videu presvedčiť, že práve oni sú tí praví. O "prácu snov" sa navyše môžu uchádzať iba tí, ktorí majú dlhodobejší vzťah, čo je potrebné dokázať účtami na sociálnych sieťach. Záujemcovia sa zároveň zaviažu, že budú testovať uvedené výrobky osem týždňov, a to vždy s tým istým partnerom. 

TOTO sa stane s vaším telom, ak prestanete mať sex: Má to prekvapivo aj jednu výhodu

Spoločnosť má záujem len o veľmi čestné recenzie a od dvojíc bude požadovať, aby ohodnotili každý výrobok na stupnici od 1 do 10. Posudzovať budú jeho pevnosť, hlučnosť, pohodlie, teplotu, stabilitu obvodu a na konci uvedú celkové skóre. Okrem uvedenej finančnej čiastky získajú aj matrac podľa vlastného výberu. 

Viac o téme: SexExperiment
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu