Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Učiteľ sociálnych štúdií čelí obvineniu! Otrasné, komu poslal pikantné fotky svojej ex

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Pixabay - ilustračná foto)

INDIANAPOLIS - K úbohému činu sa znížil muž v Indianapolise, ktorý nezvládol rozchod so svojou priateľkou a rozposlal cez sociálnu sieť pikantné fotografie, ktoré patria výlučne do súkromnej zbierky. Na celom prípade je zarážajúce najmä to, že ide o konanie stredoškolského učiteľa sociálnych štúdií, ktorý teraz čelí obvineniu a čaká na rozhodnutie súdu.

Štyridsaťdvaročný učiteľ sociálnych štúdií reagoval na rozchod s priateľkou spôsobom kopírujúcim správanie nevyzretých pubertiakov, keď sa cítia odkopnutí a ich myseľ je doslova zahltená túžbou po pomste.

Jason Hohlt totiž v snahe pomstiť sa svojej expriateľke poslal jej bratovi cez Messenger fotografie, na ktorých pózuje nahá. Všetko sa udialo krátko po tom, ako si bývalá učiteľova partnerka zablokovala jeho telefónne číslo a odmietla s ním komunikovať. Najskôr vraj atakoval jej príbuzných otravnými správami, a keďže nikto z oslovených nereagoval, neskôr pristúpil k tomuto úbohému kroku.

Na znepokojujúce Hohltovo správanie zareagovala jeho expriateľka okamžite, keď ju na všetko upozornil jej brat. Žena bez váhania kontaktovala políciu a krátko nato, ako vzniesol sudca obvinenie, učiteľa prepustili zo zamestnania až do uzatvorenia celého prípadu.

Čítajte aj: Absolútne odporný žart študentov: Z toho, čo urobili svojim učiteľom, sa vám bude chcieť zvracať

„Zatiaľ nemáme žiadne informácie o tom, že sa k fotografiám dostali nejakí študenti,“ uviedla vyšetrovateľka Flora Reichanadterová. Jason je tak obvinený na základe nového zákona, ktorý nadobudol účinnosť v júli. „Išlo nám o to, aby nebol podobný druh správania tolerovaný na území štátu Indiana,“ uviedol senátor AaronFreeman. „Ak sa niekto ocitne v situácii ako expriateľka tohto muža, môže tento zákon poskytnúť určitú ochranu alebo aspoň pomoc.“

Viac o téme: UčiteľFotkySociálne siete
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu