Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Na vodiča (33) BMW sa vyrútil zo zákruty kamión: VIDEO Muža zachránili iba rýchle reflexy

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Vodiča BMW (33) prinútil kamión úplne zísť z cesty v anglickom Salisbury. Kamión sa vyrútil z protismeru a vodič BMW sa nemal kam uhnúť. Verdikt o vine je doposiaľ neznámy. Dramatický moment je zachytený na videu.

VIDEO absurdnej jazdy vodiča nákladiaku: Najprv veľké ohrozenie a potom... Ty sprostý ťulpas!

Na vodiča čierneho BMW4 čakalo za zákrutou skutočne nepríjemné prekvapenie. Priamo naňho sa valil obrovský kamión v protismere. V poslednej chvíli sa uhol ďaleko za krajnicu, aby zabránil čelnej zrážke.

Vodič BMW následne v tesnom priestore pomaly prešiel okolo kamióna, pričom takmer nabúral do vozidla, ktoré sa tiež chystalo obehnúť kamión. Mal nakoniec veľké šťastie, že sám nikoho nezrazil.

Na vodiča (33) BMW
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Škody na čiernom BMW v hodnote 72-tisíc libier (cca 81 500 eur) boli vyčíslené na 10-tisíc libier (cca 11 300 eur). Auto bolo kompletne doškriabané. Autorom videa z incidentu je vodič BMW. Zábery z kamery v aute dosvedčujú vinu zahraničného vodiča kamiónu, ktorý vošiel do protismeru, incident sa však stále prešetruje.

Na vodiča (33) BMW
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Po preskúmaní záberov sa polícia vodiča BMW opýtala, či neabsolvoval nejaké špeciálne kurzy, pretože reagoval neobyčajne rýchlo. „Svedkovia tvrdia, že kamión chcel predbehnúť cyklistu, ale z neznámeho dôvodu sa nevrátil do svojho pruhu,“ cituje vodiča BMW portál thesun.co.uk.

Na vodiča (33) BMW
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Pri incidente sa nikto nezranil. Vodič ďalej vraví, že od policajtov očakával použitie Google prekladača, aby sa s cudzincom v kamióne dohovorili. Namiesto toho si len odfotografovali jeho papiere a išli preč. Polícia konanie odôvodnila tým, že nikto nebol zranený.

„Ukázalo sa, že vozidlo BMW je iba poškodené, nie zdemolované a nákladné vozidlo je v poriadku,“ dodala polícia. V súčasnosti sa prípad prešetruje a zatiaľ nepadol konečný verdikt, ktorý z dvoch vodičov je skutočne vinný.

Viac o téme: NehodaKamiónBMW
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu