Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO Opitý zákazník pobozkal čašníčku: Urobil strašnú chybu! Netušil, ako na to doplatí

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

PHILADELPHIA - Porota vo Philadelphii odobrila servírke 3 milióny dolárov (cca 2,6 milióna eur) po tom, ako utrpela zranenie, keď ju opitý zákazník pobozkal proti jej vôli. Nepremyslený čin vyšiel muža oveľa drahšie, ako si myslel. Okrem toho, že bude musieť siahnuť hlboko do vrecka, sa v nadväznosti na rozhodnutie súdu vzdal aj postu výkonného riaditeľa v hypotekárnej firme, kde pracoval. Čašníčka už dávnejšie z reštaurácie odišla a do tohto odvetvia sa nemieni vrátiť.

Čašníčka (27) zverejnila svoje výplatné pásky: DÔKAZ, ako ju okrádal zamestnávateľ

Incident sa odohral ešte 7. októbra 2016 okolo desiatej hodiny večer a zachytila ho bezpečnostná kamera v podniku. Podľa súdu Gregory Englesbe pil a stoloval so skupinou mužov niekoľko hodín. V istom okamihu boli takí hluční, že ich musel personál premiestniť do súkromnej jedálne.

Video ukazuje, ako Englesbe stojí na úzkej chodbe s dvomi ďalšími mužmi, keď ide okolo nich čašníčka Kristin Lisiová. "Celú noc ste prechádzali popri mne a ja chcem bozk," povedal Englesbe, schytil ju, otočil a potom ju násilím pobozkal.

Gregory Englesbe
Zobraziť galériu (2)
Gregory Englesbe  (Zdroj: Twitter/Gregory Englesbe)

Lisiová ohlásila udalosť vedeniu, ktoré kontaktovalo políciu. Servírka pri súdnom procese tvrdila, že jej útok spôsobil poškodenie nervu a doložila aj lekársku správu, informoval portál philly.com.

Pred dvomi týždňami sa porota po štvorhodinovom radení rozhodla priznať Lisiovej 600-tisíc dolárov ako kompenzáciu a 2,4 milióna dolárov ako sankciu. Englesbe sa priznal, že čašníčku pobozkal a akceptoval vinu za to, že jej ublížil. Neverí však, že by jej mohol spôsobiť také rozsiahle zranenie, ako žena tvrdí.

Viac o téme: BozkČašníčkaOdškodnéZákazníkSúd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu