Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Rodina si spokojne večerala, potom prišla katastrofa: Smrť tých najmilovanejších

Roger Self Zobraziť galériu (2)
Roger Self (Zdroj: Twitter/Ben Williamson)

BESSEMER CITY - Muž v americkom štáte Severná Karolína vrazil v nedeľu svojím autom do reštaurácie, kde obedovali členovia jeho rodiny. Zabil pritom svoju dcéru a nevestu a zranil troch ďalších príbuzných.

Páchateľ, Roger Self (62), čelí obvineniam z dvoch vrážd prvého stupňa. So svojím SUV vrazil vo vysokej rýchlosti do vchodu reštaurácie s názvom Surf and Turf Lodge v meste Bessemer City a rútil sa až na miesto, kde bola usadená jeho rodina. V pondelok o tom informovali miestne noviny Gaston Gazette a následne tlačová agentúra DPA.

Vážne zranenia utrpela aj mužova manželka, syn a 13-ročná vnučka, ale podľa očakávania lekárov sa uzdravia. Zranených hospitalizovali v nemocnici Carolinas Medical Center v meste Charlotte.

"Videl som, ako mi popri tvári preletel biely Jeep. Bolo to neskutočné. Videl som, ako všade lietajú stoličky, stoly a poháre. Znelo to ako tornádo," uviedol čašník Brandon Wilson pre spomínané noviny.

Gaston Gazette s odvolaním sa na rodinných priateľov opísali Selfa ako rodinne založeného, aktívneho veriaceho, ktorý pravidelne chodil do kostola a trpel depresiou a duševnou chorobou. Rodina v osudné dopoludnie navštívila kostol, napísali miestne noviny.

Miesto tragédie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR/AP/WSOC-TV)

 

Viac o téme: HaváriaSmrťUSA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu