Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nevinná kráska (21) sa pomstila za rozchod svojmu ex: Vyšinutý plán, aký nemá obdoby

Lauren urobila svojmu bývalému zo života peklo Zobraziť galériu (2)
Lauren urobila svojmu bývalému zo života peklo (Zdroj: profimedia.sk)

SHREWSBURY - Lauren Adderleyová chorobne žiarlila na svojho expriateľa a vymyslela vyšinutý plán, ako mu znepríjemní život. Prefíkanej žiarlivke sa podarilo predstierať, že je policajtka a presvedčila mladíka, že sa stal súčasťou dôležitej policajnej akcie. Pohrozila mu, že jeho život môže byť v nebezpečenstve, ak sa nebude riadiť pokynmi polície. Takýmto spôsobom mu obmedzovala život viac ako dva roky.

Na prvý pohľad pôsobí Lauren ako nevinné žieňa. Zdanie v tomto prípade naozaj klame. V hlave tejto dievčiny sa totiž zrodil psychopatický nápad, vďaka ktorému sa jej darilo obmedzovať a kontrolovať život bývalého priateľa ešte dlho po ich rozchode.

Nevinná kráska (21) sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Adderleyová nezniesla, keď sa s ňou Mitchell Lloyd v septembri 2014 rozišiel.  Netrvalo dlho, kým prišla na spôsob, ako by mu mohla ovládať život. Tri mesiace po rozchode kontaktovala svojho expriateľa cez email a predstavila sa ako policajtka. Podarilo sa jej presvedčiť ho, že sa stal súčasťou policajného vyšetrovania a musí sa riadiť pokynmi, ktoré mu budú policajti posielať do emailovej schránky. Pomocou troch emailových adries patriacich fiktívnym dôstojníkom až do februára tohto roku manipulovala so životom dvadsaťdvaročného muža. Obmedzovala mu  spoločenský život, návštevy večierkov a určovala miesta, kde sa môže bicyklovať alebo chodiť na prechádzky. Takýmto spôsobom Lauren dosiahla nad jeho životom kontrolu a obmedzila okruh priateľov a najmä priateliek, s ktorými sa môže stretávať. Žiarlivá expriateľka dokonca rozbila aj jeho začínajúci vzťah s kolegyňou.

Žiarlivý mladík chcel, aby v bare špehovali jeho priateľku: Neskončilo sa to dobre

Zničený Mitchell sa rozhodol ísť na políciu vo februári, aby zistil, čo sa vlastne deje. Policajti nepotrebovali veľa času na to, aby páchateľku identifikovali, keďže mladíkov počítač bol plný jej pošty. "Všetko som dodržiaval, znelo to tak dôveryhodne. Zobrala mi viac ako dva roky života," hovorí nahnevaný mladík. 

Nevinná kráska (21) sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Chorobne žiarlivá Adderleyová na súdnom pojednávaní tvrdila, že to robila z čistej lásky. "Nikto ťa nikdy nebude milovať tak veľmi, ako ja," presviedčala svoju obeť. Sudca hodnotil správanie obvinenej ako manipuláciu so životom bývalého priateľa a obmedzovanie jeho slobody. Dostala nepodmienečný trest vo výške deväť mesiacov. 

Viac o téme: ŽiarlivosťObmedzovanie osobnej slobody
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu