Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladík sa hrdil tričkom od expriateľky: FOTO Myslel si, že mu vyznáva lásku... strašný trapas!

Naozaj sa mohol tak pomýliť? Zobraziť galériu (2)
Naozaj sa mohol tak pomýliť? (Zdroj: Twittter/brohsen)

LONDÝN - Mladý muž hrdo a veľmi rád nosil tričko, ktoré mu venovala jeho bývalá priateľka. Bol presvedčený o tom, že je na ňom nápis „Milujem ťa.“ Doteraz nie je známe, prečo si slovíčko zdobiace jeho hrudník preložil tak romanticky. Keď však náhodou umiestnil na sociálnu sieť fotografiu, na ktorej má oblečený darovaný kúsok ošatenia, zostal v šoku z toho, koľko Indov sa mu zrazu ozvalo a čo sa o nevinne vyzerajúcom nápise dozvedel.

Muž sa vrátil domov a pri pohľade na posteľ sa mu zrútil svet: FOTO zverejnil na Facebooku

Dávať si pozor s nápismi na oblečení sa naozaj oplatí. Výtvory niektorých výrobcov dokážu niekedy vyvolať nielen úškrn, ale aj zdesenie alebo šokujúcu reakciu na tvárach tých, ktorí si ich vedia preložiť. Veľmi jednoducho a nevinne sa tak môžete dopracovať k trapasu, ktorý teraz zažíva istý užívateľ sociálnej siete. 

Hotovú lavínu reakcií spustila jeho fotografia, na ktorej mal na sebe tričko od svojej ex s nápisom „BHENCHOD.“  Po celý čas si myslel, že nosí na svojej hrudi romantické vyznanie lásky, ale užívatelia prevažne s indickým pôvodom ho uviedli do nie veľmi lichotivej reality. Z hindčiny sa dá toto slovo totiž voľne preložiť ako „ten, čo súloží s vlastnou sestrou.“

Mladík sa hrdil tričkom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twittter/brohsen)

Jeho príspevok vyvolal poriadny rozruch, bol zdieľaný viac ako 5000-krát a všetci ho bombardovali s odporúčaniami, aby si radšej nabudúce dobre rozmyslel, v čom vybehne von. Informoval portál mirror.co.uk.

Viac o téme: NápisTričkoExpriateľka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu