Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žena mala hnusné podozrenie o manželovi: Skrytá kamera ho potvrdila

Muž má rád mladé dievčatá Zobraziť galériu (3)
Muž má rád mladé dievčatá (Zdroj: youtube/to catch a cheater)

LOS ANGELES - Nepríjemným zistením si musela prejsť Ellen, keď sa dozvedela, že jej manžel sa zoznamuje s tínedžerkami a chce mať s nimi sex. Podozrenie, že je to obyčajný sexuálny delikvent, sa tak bohužiaľ potvrdilo. Zaskočená partnerka po vzhliadnutí kompromitujúcej nahrávky len ťažko hľadala slová a nemohla sa spamätať.

Vydatú Ellen jedného dňa navštívili susedia, aby jej oznámili, že na zozname sexuálnych deviantov je uvedená ich adresa. Zaujímalo ich, čo o tom vie. Šokovaná žena sa na to spýtala manžela. Dal jej iba strohú odpoveď, že v minulosti mal nejakú aférku, na ktorú už zabudol a ona sa tým nemá trápiť. Ellen ale tieto slová neuspokojili, pretože cítila, že jej partner nehovorí pravdu. Preto požiadala o pomoc kanál YouTube - Catch a Cheater, aby ho preverili. Ellen vedela, že manžel trávi obedné prestávky v parku a tam sa aj podarilo kameramanovi a herečke nakrútiť usvedčujúce video.

Žena mala hnusné podozrenie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/catch a cheater)

Dievčina okamžite oľutovala, že skúšala priateľovu vernosť: PRIZNANIE, z ktorého ju zamrazilo

Sexi tínedžerka v šortkách na videu predstiera, že je študentka a v parku trávi obednú pauzu. Ellenin manžel sa konverzácii nijako nebráni, dovolí jej prisadnúť si a spolu kŕmia kačice a debatujú. Keď herečka prezradí, že má iba šestnásť rokov, zvrhlíkovi to vôbec nevadí, navrhuje ďalšie stretnutie a bez váhania si od nej vypýta telefónne číslo. Nezabudne sa spýtať na rodičov, ale dievčina ho ubezpečí, že jej rodina je ďaleko. Na záver sa objímu a slečna odíde. Pri odchode si muž všimol jej mikrofón v zadnom vrecku, ale šikovná herečka mu stihla ujsť.

Žena mala hnusné podozrenie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/catch a cheater)

Na nešťastnú Ellen pôsobí celé video ako ľadová sprcha. Možno mala podozrenie, ale dotyčné zábery jej vyrazili dych. "Žijem s cudzincom. Viem, že by sa s tou dievčinou stretol, keby si nevšimol mikrofón. Urobil by mi to," povedala zhrozene. Autori videa neskôr zistili, že manželia zostali spolu a momentálne navštevujú manželskú poradňu.

Viac o téme: PedofilNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu