Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ženích a nevesta sa snažili o úžasné svadobné FOTO: Stačila jedna vec a všetko sa zvrhlo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Každý chce mať na svoj svadobný deň peknú spomienku v podobe fotografií, ktoré bude môcť ukazovať svojim vnúčatám a s láskou si zaspomína na tie neopakovateľné okamihy. Určite sa medzi zábermi nájdu také, ktoré presne vystihnú tú správnu atmosféru či odraz citov v oku. Istý anglický pár sa však pri pohľade na jednu zo snímok skôr rozosmeje ako rozplače od dojatia.

FOTO Medové týždne skončili peklom: Horor mladomanželov na letisku v Los Angeles

Marshallovci urobili všetko pre to, aby sa ich svadobné fotografie stali nezabudnuteľnými. Zvolili malebné prostredie, krásne šaty, nechýbala ani láska, no zrazu sa do záberu primiešala trošku nečakaná "ingrediencia".

Podľa portálu mirror.co.uk sa o rozruch postaral jeden zo svadobných hostí Robert Wallace, ktorý sa nechal zvečniť s budúcimi mladomanželmi. Z jeho strany síce išlo o riskantný ťah, ale zdá sa, že jeho priatelia to zobrali v dobrom, hoci na sebe nemal nič, okrem ponožky na prirodzení.

Široké úsmevy ženícha a nevesty naznačujú, že Roberta z oslavy pravdepodobne za jeho drzosť nevyhodili. Otázne je, či si takýto záber nechajú zarámovať na stenu. On sa za ňu však rozhodne nehanbí, keďže si ju zvolil ako profilovku na sociálnej sieti.

Viac o téme: Svadba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu