Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Medové týždne skončili peklom: Horor mladomanželov na letisku v Los Angeles

Natasha a Ali Zobraziť galériu (2)
Natasha a Ali (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Mladý manželský pár z Londýna sa chystal spečatiť svoj nedávny zväzok luxusnými medovými týždňami na Havaji. Zakúpil si romantickú dovolenku v cene 7000 libier (cca 7800 eur), vybavil si potrebné víza a tešil sa na to, ako si užije spoločné chvíle. Namiesto toho ho však na letisku v Los Angeles čakalo nemilé prekvapenie. Natasha Politakisová (29) a jej manžel Ali Gul skončili v záchytnom centre, kde ich vypočúvali a nakoniec ich bez vysvetlenia po 26 hodinách poslali z krajiny späť domov. Žena je však presvedčená o tom, že príčina tkvie v tom, že jej manžel je moslim a má turecké korene.

FOTO Luxusná dovolenka sa zmenila na slzavé údolie: Horor Angličanky (18) na letisku

Natasha a realitný agent Ali mali v apríli a máji tohto roka dve svadby v Londýne. Jednu pre Aliho tureckú rodinu a druhú klasickú cirkevnú v kostole. O dva týždne po nej sa vybrali na medové týždne na Havaj. Nočná mora začala po príchode na americké letisko. Pri vstupnej kontrole ich požiadali, aby s nimi išli kvôli pár otázkam do vedľajšej miestnosti. Malo ísť o rutinnú bezpečnostnú kontrolu. Nakoniec strávili v záchytnom centre viac ako deň.

"Zaobchádzali s nami ako s kriminálnikmi, mali sme všetku príslušnú dokumentáciu a odpovedali na všetky ich otázky. Nie je v poriadku takto zaobchádzať s ľuďmi," uviedla pre MailOnline Natasha. Podľa nej im vzali všetok ich majetok, nedovolili im ani osprchovať sa, dať si kávu alebo vymeniť oblečenie celých 26 hodín.

FOTO Medové týždne skončili
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Nevedeli sme, čo sa deje. Keď sme sa to pokúsili zistiť, dali nám putá. Po 26 hodinách nám odmietli vstúpiť do krajiny a odprevadili nás na ďalší let. Dokonca povedali letuške, aby nám nevrátila naše telefóny, kým nepristaneme vo Veľkej Británii," vysvetlila Natasha s tým, že ich príbuzní sa už o nich báli, či sa im niečo nestalo, keď sa im tak dlho neozvali.

Aj keď sa Ali narodil v Turecku, má britský pas, rovnako ako Natasha, ktorá do neho dostala pečiatku, že jej vízum bolo zamietnuté v súlade s nariadením INA oddiel 217. Pár tak prišiel o 7000 libier, ktoré sa snaží získať späť prostredníctvom poistenia. Dvojica dostala odporúčanie, že ak sa chce sťažovať, má sa obrátiť na americkú ambasádu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu