Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Krutá nevesta oznámila najlepšej kamarátke, že nechce, aby bola jej družičkou: Kvôli tomuto!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Dosť kruto sa zachovala budúca nevesta Jane, keď odmietla svoju najlepšiu priateľku a nechcela, aby bola družičkou na jej svadbe. Dôvod bol naozaj povrchný - ženina hmotnosť. Kamarátky sa to dotklo natoľko, že požiadala známu poradkyňu, ktorá radí v zložitých medziľudských vzťahoch.

Svadby majú v sebe jedinečnú atmosféru a zároveň možnosť buď rodinu a priateľov spojiť a potešiť, alebo naopak úplne rozhádať. Obzvlášť nevesta si na prípravách svojho veľkého dňa dá záležať a chce mať všetko dokonalé. So zmyslom pre "dokonalosť" však jedna Britka zašla až príliš ďaleko. Rozhodla sa odmietnuť svoju najlepšiu kamarátku a nedovoliť jej, aby najšťastnejšiu chvíľu života zdieľala v jej blízkosti ako družička. Dôvod bol naozaj krutý a povrchný -  nadváha priateľky. 

Krutá nevesta oznámila najlepšej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Toto totálne otriaslo ich dvadsaťročným priateľstvom. "Poznáme sa s Jane od detstva. Keď som dorazila na svadbu, zistila som, že so mnou akosi neráta. Mala okolo seba sestry a priateľky z vysokej školy. Nechcela som však robiť scény, nechala som to tak, hoci sa ma to veľmi dotklo. Zhruba mesiac po svadbe som sa jej však spýtala, prečo mi to urobila," opisuje nepríjemný zážitok kamarátka. 

Krásne prekvapenie na svadbe: To, čo urobila nevesta pre družičku, sa len tak nevidí

Vysvetlenie bolo pre ňu krutou ranou pod pás, pretože Jane jej povedala, že sa jej zdala byť príliš tučná na to, aby bola družičkou. Zranená a sklamaná žena doteraz premýšľa nad tým, o čom vlastne bolo ich priateľstvo. Zmätená sa preto obrátila na známu a skúsenú poradkyňu Mallory Ortbergovú a  popísala jej svoju skúsenosť a  sklamanie. Tá priznáva, že s takýmto prípadom sa ešte nestretla. "Celá táto udalosť opisuje životné hodnoty Jane tie sú podľa mňa nastavené veľmi zle. Pokiaľ je však možné, odpustite jej. Ale vo vašom prípade je to naozaj ťažké," radí. 

Viac o téme: SvadbaNadváhaDružička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu