Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Záhada v púšti: Tajomný odkaz by mohol povedať pravdu o mimozemskej lodi v Roswelli

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Youtube/Raniere Sechini)

LONDÝN - Medzi jednu z najznámejších konšpiračných teórií na svete rozhodne patrí tá, ktorá hovorí o páde mimozemskej lode v Roswelli, v americkom štáte Nové Mexiko, v roku 1947. Lovci UFO tvrdia, že k rozlúšteniu záhady, ktorá trvá už sedem dekád, by mohol prispieť text, ktorý sa nachádza na jednej z fotografií.

Inžinier z NASA šokoval svet: Videl som, čo som nemal, trojmetrového mimozemšťana!

Snímka ukazuje generála Rogera Rameyho vo svojej kancelárii vo Fort Worth Army Air Field, neskôr známej ako vojenská základňa Carswell Air Force Base. V ruke drží kúsok papiera s textom a kľačí nad pozostatkami toho, čo malo pochádzať z havárie, uviedol portál Express Online. Konšpirátori teraz dúfajú, že práve táto správa by mohla byť kľúčom k rozlúsknutiu hádanky.

Záhada v púšti: Tajomný
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: THE UNIVERSITY OF TEXAS AT ARLINGTON, wikipedia)

Len niekoľko hodín predtým, ako boli snímky urobené, mediálny pracovník Roswell Army Airfield zverejnil tlačové vyhlásenie, v ktorom sa tvrdilo, že sa našli trosky havarovaného lietajúceho taniera. Nasledujúci deň bolo vyhlásenie odvolané a úradníci uviedli, že išlo len o balón amerických leteckých síl.

Incident v Roswelli je jednou z najdiskutovanejších a najkontroverznejších UFO udalostí v histórii. Výskumník UFO David Rudiak použil moderné technológie na zväčšenie textu a tvrdí, že dokáže prečítať slová. Hovorí, že je tam jasný odkaz na "disk" a časť vety, kde sa píše "obete vraku".

Záhada v púšti: Tajomný
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: THE UNIVERSITY OF TEXAS AT ARLINGTON, wikipedia)

Podľa Rudiaka to dokazuje, že objavili plavidlo v tvare disku, no zároveň sa domnieva, že to potvrdzuje aj získanie mimozemských tiel z vraku.

Astronaut už nechce ďalej mlčať: Mimozemšťania bránili Zem pred zničením v nukleárnej vojne!

Zaujímavosťou je, že teórii o mimozemšťanoch verí aj mnoho bývalých astronautov NASA. Niektorí známi kozmonauti sa zviditeľnili otvorenou spoveďou o svojom presvedčení v existenciu mimozemských bytostí.

Viac o téme: SprávaMimozemšťaniaUFORoswell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu