Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Konšpirátori nadšení novým VIDEO z NASA: Ukazuje vraj objekty z iných civilizácií

Čo to je? Zobraziť galériu (3)
Čo to je? (Zdroj: YouTube)

WASHINGTON - Video, ktoré nedávno uverejnila americká vesmírna agentúra NASA opäť nakoplo teórie ohľadom existencie UFO. Fanúšikovia mimozemských civilizácii sú si istí, že na videu vidno objekty, ktoré k nám prišli z iných civilizácii a sú unášané v atmosfére. Skeptici si zasa myslia, že nejde o nič výnimočné a na nahrávke sú obyčajné oblaky rozplývajúce sa na jasnej oblohe.

VIDEO Najdetailnejšie zábery UFO Oblasti 51: Amatéri riskovali pre doposiaľ neexistujúci materiál

Súrodenecká dvojica Blake a Brett Cousinsovci sú nadšencami UFO. Posledným videom, ktoré vyrobila NASA, sú priam nadšení. Oboch zaujali mraky v pravom hornom rohu, ktoré obyčajným smrteľníkom pripomínajú bežne rozplývajúce sa oblaky.

Konšpirátori nadšení novým VIDEO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

„Máme tu tri zvláštne anomálie. Sú unášané nadol tesne nad atmosférou Zeme. Je to niečo mimozemské?“ pýta sa Blake vo svojom príspevku na sociálnej sieti. Jeho brat ho v tejto teórii podporuje a dáva mu za pravdu, pretože zvyšok oblohy je čistý a bez mračien. Zároveň predpokladá, že v prípade týchto záhadných kruhov môže ísť aj o „chemtrails“, kedy lietadlá rozprašujú do vzduchu škodlivé baktérie, či vírusy, aby spôsobili zdravotné problémy u ľudí.

Konšpirátori nadšení novým VIDEO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Bratia sa sťažujú, že NASA znížila kvalitu obrazu svojho živého vysielania. Tvrdia, že to vesmírna agentúra urobila úmyselne, aby divákom bránila v presnej identifikácii tohto javu na oblohe. „Musíme to vidieť v HD kvalite a možno aj v kvalite 4K, aby sme si našu teóriu overili. Ale zatiaľ nám to nebolo umožnené,“ hovorí Brett.

Viac o téme: NASA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu