Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vdovec vzal dcéru (13) do hotela, jeho zamestnanci ho totálne dorazili: Pokazená dovolenka

Craiga Darwell s dcérou Millie Zobraziť galériu (2)
Craiga Darwell s dcérou Millie (Zdroj: Facebook/Craig Darwell)

LEEDS/CHERTSEY - Manželka Craiga Darwella zomrela pred deviatimi rokmi na leukémiu a otec sa musel o dcéru Millie postarať sám. Je teda samozrejmé, že keď ide na dovolenku, dieťa nenechá doma. Zamestnancom hotela v Chertsey sa však niečo nepozdávalo, a tak na starostlivého otca zavolali políciu.

Vdovec sa dostal do veľmi nepríjemnej dovolenkovej situácie. Bol absolútne zaskočený, keď za ním do hotela prišla polícia, ktorú naňho zavolali hoteloví zamestnanci. Nepozdávalo sa im, že sa 46-ročný muž ubytoval s 13-ročným dievčaťom v spoločnej izbe a podozrievali ho z pedofílie.

Upila sa na smrť: Žena (†38) počas dovolenky na Bali vypila 27 vodiek za tri hodiny

Dôvodom dovolenky bola návšteva Thorpe Parku v Chertsey, ktorý chcela navštíviť Millie. Na recepcii miestneho hotela, kde mal byť s dievčaťom ubytovaný, ho však prekvapil manažér zariadenia a žiadal ho o dôkaz, že je skutočným otcom tínedžerky. To Craiga Darwella urazilo. Manažér ho súčasne upozornil, že pre istotu zavolal políciu.

Vdovec vzal dcéru (13)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Craig Darwell)

„Nemohol som tomu uveriť. Millie a ja sme za posledné roky pobudli už na mnohých miestach, ale toto sa mi nikdy predtým nestalo,“ povedal pre The Sun rozhorčený otec, ktorému incident pokazil výlet s dcérou. Vedenie hotela sa vyjadrilo, že berie ochranu maloletých veľmi vážne a za nepríjemnosti sa ospravedlňuje.

Viac o téme: DovolenkaHotelPedofíliaVdovecFalošné obvinenieCraig Darwell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu