Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Upila sa na smrť: Žena (†38) počas dovolenky na Bali vypila 27 vodiek za tri hodiny

Summa Simmondsová Zobraziť galériu (3)
Summa Simmondsová (Zdroj: FB)

SYDNEY - Summa Simmondsová si užívala luxusnú dovolenku na Bali so svojimi dvoma kamarátkami, no pravdepodobne to poriadne prehnala s alkoholom, a to sa jej stalo osudným. Austrálska mamička sa po vypití 27 pohárikov vodky zrútila a záchranári jej už nedokázali pomôcť.

Kamarátky plávali v rieke, keď sa začala napúšťať priehrada: Turisti svedkami fatálneho konca

Summa Simmondsová bývala vo vilovom komplexe na indonézskom ostrove s dvoma priateľkami, ktoré sa ju snažili zúfalo priviesť k životu po tom, čo jej predminulú nedeľu v skorých ranných hodinách prišlo zle. Polícia pre portál news.com.au uviedla, že žena začala zvracať, omdlela, jej tep postupne slabol a tvár a pery zmodrali.

Upila sa na smrť:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

Zatiaľ čo sa Summu snažili oživovať jej kamarátky, bol krátko po polnoci privolaný lekár, no žena zomrela ešte pred príchodom záchrannej služby. Polícia mala podozrenie na otravu alkoholom.

Záhadná smrť v dovolenkovom raji naháňa hrôzu: Posledná desivá sms z párty

Summa vypila s priateľkami vo veku 46 a 20 rokov okolo deviatej hodiny večer 21 pohárikov vodky a neskôr k nim pridala ešte ďalších šesť. Policajný šéf Pius Pebri Aceng Loda povedal, že sa nenašli žiadne stopy násilia. Podľa Lodu nič nenasvedčovalo otrave metanolom z pančovaného alkoholu, ktorý už v minulosti zabil niekoľko turistov. Polícia prehľadala vilu obete, rovnako ako aj vilu jej priateliek, kde sa popíjalo a zaistili prázdne fľaše vodky.

Upila sa na smrť:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

Kamaráti v Austrálii vyjadrili na internete žiaľ nad Summinou smrťou a uviedli, že sú v šoku z toho, v akom mladom veku zomrela. "Sústrasť celej rodine, myslíme na vás všetkých v tomto čase zármutku," znie jeden z komentárov.
 

Viac o téme: DovolenkaVodka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu