Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bývalá servírka dojedala jedlo po zákazníkoch: Pozrite sa, ako skončila

Marie Staceyová Zobraziť galériu (2)
Marie Staceyová (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Marie Staceyová (40) mala pred desiatimi rokmi problémy s obezitou. V tom čase pracovala ako servírka v reštaurácii s mexickými špecialitami. Nedokázala však odolať lákavým pokrmom a často dojedala zvyšky po zákazníkoch. Neváhala siahnuť aj do koša.

Ženino nešťastie pokračovalo, až jej váha stúpla na 95 kilogramov. Toľko v tom čase vážil aj jej otec, ktorého považovala za obézneho. Vtedy si uvedomila, že so sebou musí niečo robiť. Zapísala sa do chudnúceho programu „Cambridge Weight Plan“ a taktiež zmenila povolanie. Marie, ktorá dnes pracuje ako učiteľka, sa môže pochváliť o 30 kilogramov ľahšou postavou.

Tridsiatnička si prešla peklom: FOTO pred a po, zo škaredého kačiatka je dnes sexi kočka

Kedysi dokázala Marie zjesť počas prestávky aj dve porcie jedla. Nechcela sa vraj pozerať na to, ako končí dobré jedlo v odpade. Priznala tiež, že problémy s váhou mala odjakživa, no v kombinácii s dobrým jedlom a zlou náladou sa stravovanie stalo jej veľkým nepriateľom, ktorého porazila až po rokoch. Dnes si už nekupuje po práci tortu, ale radšej sa teší na pohárik dobrého vína, povedala pre britské médiá.

Bývalá servírka dojedala jedlo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: ObezitaServírkaMarie Stacey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu