Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tridsiatnička si prešla peklom: FOTO pred a po, zo škaredého kačiatka je dnes sexi kočka

Courtney Maguire pred premenou Zobraziť galériu (5)
Courtney Maguire pred premenou (Zdroj: profimedia.sk)

HOUSTON - Keby ste Courtney Maguire stretli pred pár rokmi, nespoznali by ste ju. Vážila takmer 140 kilogramov, trpela ťažkou depresiou a bojovala so závislosťami. Dnes je z nej krásna žena, za ktorou sa obzrie nejeden chlap. Pozrite sa, ako neuveriteľne sa dokázala zmeniť zo škaredého a nechceného kačiatka.

Keď Courtney študovala na vysokej škole, priťahovala len mužov, ktorí si potrpeli na obézne ženy. Vážila 140 kilogramov a márne sa snažila poraziť depresívne pocity. Okrem závislosti na jedle začala mať aj problém s alkoholizmom. V roku 2014 podstúpila bypass žalúdka.

Neuveriteľný životný príbeh Alviny (32): Krutý expartner z nej urobil sexbombu

Dnes je z nej krásna štíhla blondínka, ktorá na minulé roky nerada spomína. Trpela totiž toľkými zdravotnými komplikáciami, že začala mať ťažkosti s chôdzou. Pred dvomi rokmi podstúpila radikálnu zmenu a sekla aj s alkoholom.

Tridsiatnička si prešla peklom:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Courtney Mariah Maguire)

Váha jej ničila vzťahy

„Randenie bolo pre mňa veľmi ťažké, muži ma neustále odmietali kvôli váhe a tí, ktorí so mnou chceli chodiť, zvyčajne považovali kilá navyše za fetiš,“ posťažovala sa blondínka. Jej partnerom sa oblé tvary páčili natoľko, že Courtney podporovali v závislosti na jedle.

Tridsiatnička si prešla peklom:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Courtney sa po operácii dala na prísnu diétu s vysokým obsahom bielkovín, tuku a začala pravidelne cvičiť. Nakoniec skončila až pri vzpieraní a dvíhaní ťažkej váhy. Výsledky boli podľa nej ohromujúce. Courtney dokázala schudnúť až 76 kilogramov, ale skončila s nepekne ovísajúcou prebytočnou kožou, kvôli ktorej musela podstúpiť plastickú operáciu žalúdka a pŕs.

Tridsiatnička si prešla peklom:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Courtney Mariah Maguire)

„Dnes sa ku mne muži správajú úplne odlišne,“ priznala žena, ktorá sa diametrálne zmenila. „Dostávala som sa do zlých vzťahov, pretože som si myslela, že si nezaslúžim nič lepšie,“ zhodnotila a dodala, že transformácia jej úplne zmenila život. Odkedy schudla, začala jazdiť na motorke a už nikdy nechce dopustiť to, aby sa prestala mať rada.

Courtney schudla 76 kíl
Zobraziť galériu (5)
Courtney schudla 76 kíl  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: ChudnutieObezitaCourtney Maguire
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu