Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Lisa (†31) nechala deťom krásny odkaz a potom urobila niečo strašné

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Britka Lisa Williamsová zanechala svojim deťom na rozlúčku papierovú valentínku s odkazom a piatimi čokoládovými tyčinkami, než skoncovala so svojím životom. Necelú hodinu predtým, ako zomrela v prístrešku pre návštevníkov na pláži, zverejnila jej fotografiu na sociálnej sieti. Písalo sa v nej: "Všetkých vás milujem z celého srdca...". Jej päť detí sa po tragédii ocitlo v starostlivosti príbuzných.

FOTO najstaršej valentínky na svete: Verím, že ma kvôli tomu neopustíš...

Každému z dievčat a chlapcov vo veku od päť do 14 rokov nechala jednu čokoládovú tyčinku a najstaršej dcére venovala náhrdelník s textom: "Náhrdelník je pre teba. Si dosť stará, aby si ho nosila. S láskou. Mama."

Bezpečnostná služba našla jej spálené telo neďaleko pláže v meste Newry Anglesey minulú nedeľu v noci. Polícia nepovažuje smrť za podozrivú. Lisa zanechala na Facebooku správu: "Každý robí v živote chyby, ale to neznamená, že za ne bude musieť platiť po zvyšok života. Niekedy dobrí ľudia robia zlé rozhodnutia, neznamená to, že sú zlí. Znamená to, že sú ľudskí." Jedno z jej detí jej na sieti odpovedalo: "Ľúbim ťa, mami, chýbaš nám".

Podľa portálu metro.co.uk Lisa nedávno podstúpila hysterektómiu kvôli nezhubnému nádoru okolo maternice. Susedia sa vyjadrili, že sa po deviatich rokoch rozišli s partnerom. Je tiež známe, že sa o rodinu zaujímala sociálna služba.

Mohlo by vás zaujať:
Z Valentína urobili komerčný sviatok ľudia: Dejiny hovoria ako to všetko začalo

Žili v skromných pomeroch. V poslednom čase si vraj prešla peklom. Po oznámení tragédie profil na Facebooku zaplavili desiatky správ vyjadrujúcich sústrasť deťom a rodine.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu