Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

FOTO Záletník si myslel, aký je múdry: Manželka (33) ho prichytila vďaka mobilu u milenky

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Khadijah Bilalová (33) si asi pred rokom všimla, že sa s jej manželom (35) niečo deje. Nemala však žiadny dôkaz, že ju podvádza, a preto sa rozhodla, že ho prichytí priamo pri čine. Na to jej veľmi dobre poslúžila mobilná aplikácia v iPhone.

FOTO Žena si kúpila nový iPhone: Jej radosť sa zmenila na des

Po štyroch rokoch manželstva bol muž doma čoraz menej a cez víkendy zostával vonku až do skorých ranných hodín. Svoje správanie odmietol zmeniť aj po narodení druhého dieťaťa, a tým ženin pohár trpezlivosti pretiekol.

Podľa portálu mirror.co.uk Khadijah využila aplikáciu "Find My iPhone" a manželov mobil sledovala až do vzdialenosti približne 16 km od domu. Keďže však nechcela ísť naslepo, ale pristihnúť ho priamo pri čine, jeho pohyb pozorovala celý mesiac a najala si aj súkromného detektíva, aby presne určil miesto, ktoré jej muž navštevoval.

FOTO Záletník si myslel,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Khadijah ho konfrontovala s pravdou pred domom údajnej milenky minulý mesiac. Muž sa však radšej rozhodol ufujazdiť na aute a odvtedy sa viac neukázal. Žena však vraj vôbec neľutuje, čo spravila.

Takto dokázala sebe, jej rodine aj manželovej rodine, že sa nemýlila a teraz má aspoň istotu, že ju naozaj podvádzal. Navyše si jej muž myslel, aký je šikovný, keď tvrdil, že chodí do "posilňovne", ale bohužiaľ, mu jeho krytie v tomto prípade vôbec nestačilo a manželka prišla s oveľa originálnejším nápadom, ako ho prekuknúť.

Viac o téme: IPhone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu