Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

František o nepríjemnej skúsenosti s iPhonom: FOTO katastrofy, musel ho vyhodiť

  Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: Thinkstock)

BRATISLAVA - Telefón patrí už k samozrejmej výbave každého z nás. Siahneme po ňom za akýchkoľvek okolností a vie nás poriadne nahnevať, ak je batéria vybitá presne vtedy, keď to potrebujeme najmenej. Horší scenár nastáva, keď sa nadobro pokazí a nepomôže mu ani svätená voda. S takouto nemilou skúsenosťou sa s nami podelil čitateľ František.

Vaše tipy

František sa vybral ešte počas vianočných sviatkov navštíviť svojho syna. Všetci to poznáme. Keď prídeme na návštevu namiesto toho, aby sme stlačili zvonček, vyťahujeme mobily a telefonicky oznamujeme svoj príchod. "Chcel som synovi zavolať, že už som pod bytovkou. Pozerám a obrazovka čierna, telefón sa nedal zapnúť," začal s opisom svojho zážitku Fero. Syna samozrejme navštívil, no nefunkčný iPhone3 mu začal robiť vrásky.

František o nepríjemnej skúsenosti
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

Lienku nalepil Ferovi na iPhone vnúčik
Zobraziť galériu (4)
Lienku nalepil Ferovi na iPhone vnúčik  (Zdroj: foto: tip citatela)

"Doma som ho opäť skúšal zapnúť. Zapol sa, displej ukazoval, že batéria je približne spolovice nabitá. S telefónom sa už ale nedalo manipulovať, nereagoval," pokračoval a jeho rozprávanie má rozhodne nemilý koniec. "Asi po dvoch hodinách som si všimol, že sa vydul zadný kryt a v dolnej časti aj praskol. O niekoľko hodín už bol iPhone celý prasknutý, otvorený a nefunkčný. Pre istotu som ho dal do kovovej škatule. Videl som dovnútra a zbadal som, že batéria je celá nafúknutá ako tuba od zubnej pasty," opísal Fero.


Pečítajte si aj:

Nové nariadenie, do lietadla bez telefónu: Varovanie pre Slovákov, riziko je príliš veľké


Pri iPhonoch sa zadný kryt nedá otvoriť, vydutie spôsobilo, že rôzne kontakty a plošné spoje sa roztrhli a poškodili. "Potom som ho odhodil," povedal čitateľ s tým, že mu neostalo nič iné. Dnes sa už teší z nového telefónu. 

František o nepríjemnej skúsenosti
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

Viac o téme: SkratIPhone3
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu