Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

FOTO Žena si kúpila nový iPhone: Jej radosť sa zmenila na des

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

Škótka Lynn Conlinová (46) bola nadšená z nového telefónu, ktorý si zakúpila tesne po Vianociach. Matka dvoch detí pripúšťa, že nie je práve technologicky zdatná, a tak požiadala svojho manžela a dospievajúcu dcéru, aby jej na ňom všetko nastavili. Akonáhle sa však prihlásila do svojho účtu na iCloud, na jej iPhone 5S sa objavilo 12 snímok. A ešte len potom prišlo poriadne prekvapenie.

Mladík nechal mobil v práci, kolegovia si na ňom prečítali správu a popukali sa od smiechu

Šesť fotografií bolo prázdnych, ale zostávajúceho pol tuca zobrazovalo mužské genitálie, z čoho bola Lynn poriadne znechutená. "Nevedela som pochopiť, čo sa stalo, nikto z nás nevedel. Išlo o úplne nový telefón, nie používaný alebo také niečo, takže tam nemohlo zostať nič po predchádzajúcom majiteľovi," povedala pre MailOnline žena, ktorá má okrem dcéry aj deväťročného syna.

"Vzala som telefón rovno späť do obchodu, aby som sa sťažovala, a manažér si urobil kópiu záberu, no nevedel mi vysvetliť, prečo sú fotografie v telefóne. Povedali mi, že sa mi ozvú, keď budú niečo vedieť, ale už sú to tri týždne a nič. Som dosť nahnevaná. Mohla som kúpiť tento telefón jednému z mojich detí a uvidelo by toto. Je to nechutné," rozhorčuje sa Lynn.

FOTO Žena si kúpila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Spoločnosť Apple sa vyjadrila, že nekomentuje jednotlivé prípady. Hovorca pobočky firmy vo Falkirku sa vyjadril, že aby bolo možné posúdiť, ako k tomu došlo, je nutné zariadenie dôkladne otestovať. Zatiaľ zákazníčke aspoň ponúkli nejaké zľavy, kým vec nepreskúmajú.

Viac o téme: TelefónIPHone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu