Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žiadna Oblasť 51: Existuje iné miesto, kde má americká vláda skrývať UFO

Oblasť 51 Zobraziť galériu (4)
Oblasť 51 (Zdroj: YouTube)

PIOCHE - Nové teórie o mimozemšťanoch a UFO sa neustále vynárajú. Existuje podozrenie o tom, že pod pohorím Papoose existuje úkryt pre cudzie telesá a bytosti. Tieto informácie prezradil výkonný riaditeľ UFO Network Jan Harzan.

Roswellský prípad z roku 1947 známy údajnou haváriou UFO. Konšpiračné teórie tvrdili, že pozostatky lietajúceho taniera a dokonca aj mŕtve telá mimozemšťanov boli údajne uskladnené. Tieto teórie americká vláda popiera. Tejto udalosti sa začalo prikladať významnosť po tom, čo v júli roku 1947 armáda oznámila vo svojej tlačovej správe, že našli pozostatky havarovaného lietajúceho taniera v blízkosti púšte. Nasledujúci deň však vyhlásenie odvolali a vyvrátili ho tvrdením, že v skutočnosti išlo o lietajúci balón US Air Force.

Žiadna Oblasť 51: Existuje
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Svedkovia sa ozvali a prezradili, že havarovaný subjekt bol spolu s troskami odvlečený. Tu vznikli špekulácie, že pozostatky z havárie boli prevezené do Oblasti 51 v nevadskej púšti alebo na leteckú základňu Wright Patterson blízko mesta Dayton v Ohiu. Minulý rok v lete odhalil zakladateľ obrannej technologickej firmy Unicorn Aerospace Andre Milne, že Oblasť 51 neslúži ako domov pre mimozemšťanov, ale ako priestor pre vývin novej tajnej leteckej techniky.

MUFON so sídlom v USA je najväčšou organizáciou na svete, ktorá sa venuje UFO a jeho výskumu. Udržuje globálnu databázu a zadržiava desiatky tisíc nahlásených pozorovaní. Harzan plne súhlasí s Milnem v jeho slovách o využití miesta. "Oblasť 51 je prísne tajná letecká základňa pre CIA a armádu, slúžiaca na testovanie supertajného letu, o čom bola verejnosť upovedomená," vyjadril sa Harzan.

Jan Harzan
Zobraziť galériu (4)
Jan Harzan  (Zdroj: YouTube)

Svojimi ďalšími slovami potvrdil, že nejde o miesto, kde by sa nachádzalo UFO alebo mimozemšťania. Podal však informáciu o mieste s názvom Tonopah Test Range známe ako S4. Tu sa vraj majú vykonávať práce týkajúce sa mimozemského života. Tým potvrdil slová či už prezidenta alebo iných úradníkov o tom, že v Oblasti 51 sa nenachádza žiadne UFO ani mimozemské bytosti.

Žiadna Oblasť 51: Existuje
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Harzan verí v mnohé konšpiračné teórie. Jednou z nich je aj tá, že vláda USA používa mimozemské technológie na vývoj vlastného stroja. Vyjadril sa, že až pri 10% nahlásených UFO spoločnosti MUFON by mohlo ísť o testovanie tajnej ľudskej technológie. Podľa jeho slov sa ľudské a mimozemské stroje líšia viacerými znakmi. Tie naše sú vraj hranaté, majú výstupky a rôzne vonkajšie švy. Tie mimozemské by podľa jeho slov mali byť hladké, bez švov a bez výstupkov. "To je naša hypotéza a vychádzame z toho, čo sme videli," dodal.

Je presvedčený o tom, že orgány USA by boli schopné obnoviť UFO. Vyhodnotil to na základe výskumu a rozhovoru so svedkami pôsobiacimi v týchto kruhoch. 

Viac o téme: UfoúkrytúzemieNevada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu