Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Viete, čo je na tejto FOTO nesprávne? Ľudia sú z dievčiny zmätení

Prvý pohľad je naozaj mätúci Zobraziť galériu (2)
Prvý pohľad je naozaj mätúci (Zdroj: imgur)

NEW YORK - Záber, ktorý ukazuje mladé dievča, ako kľačí na kuse farebnej látky, sa stal pre internetových užívateľov zaujímavým z jedného dôvodu. Zahráva sa s ich mysľou a zrakom a jeden z nich dokonca uviedol, že mu trvalo "dva roky", kým prišiel záhade na koreň. Myslíte si aj vy, že má dievčina končatinu navyše, alebo je to len ďalší šikovný optický klam?

Dokážete vyriešiť hádanku? Jedno dvojča sa narodilo skôr, ale to druhé je aj tak staršie

Nie je to prvýkrát, čo začala fotografia kolovať na internete, ale po tom, čo ju nedávno opäť zverejnil užívateľ na stránke Imgur, dostala sa znova na výslnie. Pridal aj popis, že na obrázok musel zízať celú minútu, než jeho mozog zistil, o čo ide. K jeho príspevku sa pridali tisíce názorov a pripomienok, pričom jeden z komentujúcich sa priznal, že ho z hlavolamu "bolí mozog".

Viete, čo je na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: imgur)

Pri bližšom skúmaní je jasné, že dievča drží hnedú vázu, ktorej farba a tvar sa na prvý pohľad nedá odlíšiť od nohy. Práve to zmiatlo niektorých divákov natoľko, že obetovali lúšteniu tejto záhady "hodiny". Keď však na optický klam prišli, už by im viac ani nenapadlo zameniť si vázu za nohu.

Viete, čo je na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: imgur)

Viac o téme: Hádanka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu