Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO bizarne vyzerajúceho stvorenia zahltilo internet: Ľudia sú zmätení, hádajú, čo to je?

Pes alebo mačka? Zobraziť galériu (4)
Pes alebo mačka? (Zdroj: twitter, instagram/Atchoumfan)

NEW YORK - Takmer každý miluje optické ilúzie, ale posledná vizuálna hádanka, ktorá baví internet, je z trošku iného súdka. Chlpaté zvieratko s menom Atchoum zanechalo internetových užívateľov na pochybách, čo je to za druh po tom, čo sa objavila jeho fotografia na Twitteri s textom: "Ona: To máš psa alebo mačku?" Ja: "Neviem". Snímka záhadného stvorenia už bola na sociálnej sieti zdieľaná viac ako 10000-krát a páčila sa viac ako 20-tisíc ľuďom, ktorí sa snažili zistiť, na čo sa vlastne pozerajú.

Kvôli tejto bizarnej FOTO ľudia bláznia: Pozrite sa, čo sa skrýva za jej pozadím

Barb Leflar Jackson obrázok komentoval: "Jéj, čo je to", zatiaľ čo FreebieBean žartoval, že je to sova a dodal: "Nech je to hocičo, chcem to.". Stillchip si bol istý, že sa díva na mačku: "Zatiaľ čo uši sú sotva viditeľné, oči sú jasné znamenie: "Je to jednoznačne mačka".". Noonefollowsme súhlasil a upozornil, že "oči nikdy neklamú". JulieCTaylor však pre zmenu tvrdila, že je to rozhodne pes: "Veľmi zlatý!"

Záber, ktorý zmiatol  internetových užívateľov.
Zobraziť galériu (4)
Záber, ktorý zmiatol internetových užívateľov.  (Zdroj: twitter, instagram/Atchoumfan)

Nakoniec majiteľ účtu na Twitteri všetkým prezradil, že zviera na fotografii je mačka. Domáci miláčik je už dokonca slávny na internete, a to nielen preto, že vyzerá napoly ako mačka a napoly ako pes. Na Instagrame má už viac ako 162-tisíc sledovateľov a je podľa portálu MailOnline popisovaný ako mladý Peržan s hypetrichózou (nadmerným ochlpením): "Som chlpatý, ale nie strašidelný."

Fotografie Atchouma na Instagrame.
Zobraziť galériu (4)
Fotografie Atchouma na Instagrame.  (Zdroj: twitter, instagram/Atchoumfan)

Majiteľ Atchouma udržuje pravidelný kontakt s jeho priaznivcami a často vidieť, ako má mačka na seba napríklad farebný motýlik. Taktiež sa maznáčik objavil už aj v časopisoch, reklame či na výstavách a má aj vlastnú internetovú stránku, kde sa prezentuje slovami: "Dobrý deň, bonjour! Som Atchoum, som chlpaté, ale nie strašidelné perzské mačiatko z Quebecu v Kanade. Pradiem s francúzskym prízvukom. Niektorí ľudia ma kvôli môjmu divokému kožúšku a prenikavým jantárovým očiam považujú za psa, sovu, šialeného vedca, Gremlina, Loraxa alebo Grincha, ale som rád, že som sám sebou. Milujem život a o svoje dobrodružstvá sa s vami s láskou delím každý deň."

Mohlo by vás zaujať: 
Toto video zapôsobí na každého, kúpajúci sa zajac je skrátka relaxujúca ikona

FOTO bizarne vyzerajúceho stvorenia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: twitter, instagram/Atchoumfan)

FOTO bizarne vyzerajúceho stvorenia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: twitter, instagram/Atchoumfan)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu