Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Roztlieskavačky vzrušili SBS-kára: Pred davom divákov sa chytil medzi nohami a...NECHUTNÉ VIDEO

Masturbujúci strážnik Zobraziť galériu (3)
Masturbujúci strážnik (Zdroj: YouTube)

SAN DIEGO - Jeden zo strážnikov sa na štadióne Qualcomm vyznamenal. Jeho potreba musela byť naozaj silná, keď ho od masturbácie neodradila ani tisícka zvedavých divákov. Dôvodom boli krásne a sexy roztlieskavačky. Smolou tohto pána bolo video, vďaka ktorému sa na ňom smeje celý svet.

Nechutnosť priamo na ihrisku počas zápasu domáceho mužstva amerického futbalu San Diego Chargers. Jeden zo strážnikov neudržal svoje chute na uzde. Výsledkom je strápňujúce video a okamžité prepustenie. Jediné jeho šťastie je, že zo záberov nie je možné rozpoznať tvár.  

Roztlieskavačky vzrušili SBS-kára: Pred
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Za celý tento incident mohli sexy roztlieskavačky, ktoré pána tak rozohnili až sa neudržal a rozbalil to iba pár krokov od nich. Ľudia sediaci na tribúne boli zdesení. "Stalo sa to priamo pred nami. Bolo tam niekoľko pokusov o privolanie oboch organizátorov," vyjadril sa jeden z divákov.

Spoločnosť Elite Security, ktorá muža zamestnávala potvrdila, že s ním okamžite po zverejnení videa na sociálnych sieťach rozviazala pracovný pomer a bol vyhodený. "Elite by sa chcel ospravedlniť každému, kto bol týmto incidentom dotknutí," píše sa vo vyhlásení spoločnosti. "Navyše spoločnosť spustila formálne vyšetrovanie v tejto záležitosti a s mužom okamžite ukončila pracovný pomer."

Roztlieskavačky vzrušili SBS-kára: Pred
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Muž pred prijatím do zamestnania prechádzal všetkými možnými procesmi prijímania, nič nenasvedčovalo tejto situácii. "Spoločnosť Elite poskytuje svoj personál štadiónu viac ako 20 rokov a nikdy pred tým sa takýto incident neodohral," doplnili vo svojom vyhlásení. "Naša spoločnosť si za svojimi zamestnancami stojí a jeden incident nemôže poškodiť tvrdo pracujúcich ľudí."

Spoločnosť odmietla prezradiť identitu masturbujúceho ochrankára. Odvolali sa pritom na zákon o ochrane súkromia ale priznali, že v tejto veci spolupracujú s príslušnými úradmi. Poručík Scott Wahl z policajného oddelenia v San Diegu potvrdil, že incident vyšetruje, odmietol však o veci ďalej diskutovať.

Upozornenie. Zábery nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy.

Viac o téme: FutbalZamestnanecMasturbáciaNechutnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu