Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žena sa ide prepadnúť od hanby: Nečakaná návšteva sestry s deťmi, načapali ju v tom najlepšom!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Jedna mladá žena sa na sociálnej sieti Reddit podelila s naozaj bizarným a pre ňu zároveň veľmi nepríjemným zážitkom. Bola doma a chcela si spraviť príjemnú chvíľu, no tú prerušila nečakaná návšteva. A o trápny moment bolo postarané.

Každý z nás určite zažil v živote nejeden trapas - či už v záchvate vysvetľovania opľul niekoho, na koho chcel zapôsobiť, alebo si uľavil na verejnosti. Nasledujúci trapas je ale z kategórie tých najhorších. Nemenovaná žena sa na internete rozrozprávala o tom, ako ju neohlásene navštívila jej sestra a deti a prichytili ju v tom najlepšom. 

Žena sa ide prepadnúť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Užívateľka žije sama, veľmi si cení svoje súkromie a od ostatných očakáva, že si ho budú vážiť tiež. Preto všetci, ktorí ju chcú navštíviť, jej to vždy musia vopred oznámiť. Svojej rodine ale dôveruje natoľko, že tým najbližším členom dala od svojho domu kľúč. To sa jej ale škaredo vypomstilo. "Moja sestra dnes túto dôveru porušila. Rozhodla sa, že ma príde pozrieť so svojimi dvoma deťmi. Toľkokrát som jej hovorila, aby vždy predtým zavolala, a väčšinou to aj urobila. Ale nie dnes," začína svoje rozprávanie. 

Angličanka totiž dostala chuť na intímne hrátky samej so sebou. Pustila si v spálni hudbu, ktorá nerevela, ale bola dostatočne hlasná na to, aby žena nepočula, že sa otvorili dvere a niekto vstúpil dnu. "Nevkročila do mojej izby, ale práve som prežívala veľmi silný orgazmus, takže to musela počuť. Vzápätí som si uvedomila, že sa niečo deje," pokračuje. Rýchlo vyskočila z postele, hodila na seba šaty a vybehla z izby. Už len zazrela, ako jej sestra aj s deťmi rýchlo nastupuje do auta a odchádza preč. 

Žena sa ide prepadnúť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Britka sa teraz cíti neuveriteľne trápne. Predstierať, že sa nič nestalo, pochopiteľne nemôže, a tak požiadala o radu užívateľov. "Cítim sa strašne ponížene. Vie mi niekto poradiť, čo mám robiť? Aký postoj mám teraz zaujať voči svojej sestre?"

V celej veci ale nastal nečakaný zvrat. Namiesto toho, aby to sestra hodila za hlavu, rozhodla sa sexuálnu hriešnicu konfrontovať. "Včera mi zavolala, lebo sa chcela porozprávať o tom, čo ona a jej deti počuli. Povedala, že je nahnevaná, pretože som podľa nej mohla rátať s tým, že ma v nedeľu popoludní navštívi," posťažovala sa žena, ktorá po dvadsiatich minútach sestre zavesila telefón, pretože už nedokázala viac počúvať jej nezmyselné výčitky.

Najtrápnejšie ZÁŽITKY počas sexu: Už len čítanie o nich vám bude nepríjemné

A rovnako to vidia aj užívatelia. "Bola si vo vlastnom dome, robila si to, na čo si mala chuť. Ona nezavolala, nenapísala správu ani nezaklopala. Jediný, kto by sa mal v tejto situácii cítiť zahanbene, je tvoja sestra, pretože narušila tvoje súkromie," myslí si Alex. 

Viac o téme: SexTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu