Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Lauren (†19) sa len šla zabaviť na párty: Ráno ju našli mŕtvu, mrazivá správa pred smrťou

Lauren Atkinsonová Zobraziť galériu (4)
Lauren Atkinsonová (Zdroj: FB/Lauren Atkinson)

LONDÝN - Kozmetička Lauren Atkinsonová, dcéra šéfa rugbyového klubu, sa tešila na to, ako si s kamarátkami v piatok vyrazí na rave párty do Manchesteru. Dievčatá sa z akcie nechceli ponáhľať hneď domov, a tak si prenajali izbu v hoteli. Ráno však prišiel šok.

Mladík (†26) zomrel po užití extázy: Pozval párik domov, aby ho sledoval pri sexe, a vtedy to prišlo

Lauren Atkinsonová pochádzala z mestečka Ulverston a na tanečnú párty sa poriadne tešila, o čom svedčí aj veta, ktorú napísala krátko pred ňou na Facebooku. "Som nadšená, už aby bolo zajtra," uviedla dievčina. Akcia sa konala v podzemnom parkovisku, ktoré kedysi slúžilo ako protiletecký kryt a na štyroch pódiách vystupovalo 15 DJ-ov.

Lauren (†19) sa len
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Lauren Atkinson)

Skupinka sa dobre bavila a potom odišla do hotela. Hrôza však prišla na druhý deň ráno. V sobotu krátko po šiestej hodine našli Britku bez známok života, nepomohla ani resuscitácia záchranárov. Na mieste bola prehlásená za mŕtvu.

Lauren (†19) sa len
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Lauren Atkinson)

Polícia, ktorá smrť vyšetruje, informovala, že tínedžerka si v noci vzala extázu v tvare ružového medvedíka. Je pravdepodobné, že nebola jediná, ktorej bola takáto pilulka ponúknutá a nalieha na tých, ktorí ju majú stále pri sebe, aby ju nebrali. "Nikdy si nemôžete byť istý, akú drogu obsahuje a ako tento tragický prípad ukazuje, môže mať fatálne následky. Každý, kto užil takúto drogu, by mal vyhľadať lekársku pomoc," uviedla detektív inšpektorka Helen Ellisová.

Lauren (†19) sa len
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Lauren Atkinson)

Laurenin otec Nigel (50) s manželkou Alison odmietli tragédiu komentovať, na Facebooku však zverejnili správu, v ktorej sa uvádza: "Ako rodičia sme boli požehnaní dcérou, ktorú všetci milovali. Svet stratil jedno úžasné dievča. V mene mojom, Alisoninom a celej rodiny nemôžem vám dostatočne poďakovať za vašu láskavosť". Lauren bola opísaná priateľmi ako "krásne, temperamentné dievča", "úžasná dcéra, sestra a kamarátka".

Viac o téme: Extáza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu