Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Polícia zverejnila desivé VIDEO: Vodič nákladiaka píše sms za volantom, potom nasleduje katastrofa

Nezodpovedný vodič nákladného auta Razvan Rusu Zobraziť galériu (3)
Nezodpovedný vodič nákladného auta Razvan Rusu (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Dramatické zábery poukazujúce na okamih nepozornosti a následnú zrážku. Vodič nákladného vozidla spôsobil dopravnú nehodu a môže byť rád, že nič netušiacich účastníkov zrážky iba zranil a neusmrtil. Polícia upozorňuje ľudí na nebezpečenstvo na cestách.

Razvan Rusu, si spôsobil v živote zbytočné komplikácie. Pre svoju ľahkovážnosť zranil dvoch ľudí, keď počas šoférovania nákladného auta narazil a spôsobil dopravnú nehodu na ceste M1 v Edgware, severnom Londýne.

Dôvodom bolo, ako je na aj na videu vidieť jeho nepozornosť spôsobená pozeraním sa do telefónu. Vodič si tak nevšimol na ceste stojace autá a vpálil do nich zozadu v plnej rýchlosti. K nehode prišlo ešte v marci minulého roka. Rusu bol uväznený na osem mesiacov po obvinení z nebezpečnej jazdy.

Polícia zverejnila desivé VIDEO:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Vodič auta, na ktoré sa nákladiak rútil sa snažilo v poslednej chvíli vyhnúť zrážke vybočením z cesty, uviedla to metropolitná polícia. Aj napriek pokusu o predídenie zrážky boli dvaja vodiči prevezení do nemocnice, kde museli byť ošetrení.

Zábery krátko po zrážke
Zobraziť galériu (3)
Zábery krátko po zrážke  (Zdroj: YouTube)

Rusu je rumunský štátny príslušník žijúci vo Veľkej Británii, po incidente sa vrátil do svojej rodnej krajiny, no pri opätovnom príchode do Veľkej Británie bol zadržaný. Detektív seržant Stephen Pidgeon zo Serious Collision Investigation Unit, povedal: "Málokedy je možné vidieť tak jasný príklad rizík niektorých vodičov. Vodič si jednoducho zoberie telefón do ruky a vystavuje tak počas jazdy nebezpečenstvu okolie a aj samého seba. To, že bol dotyčný vodič nákladného vozidla tak odvážny a s vedomím do rúk chytil telefón je nezodpovedné, ale že bol pri tom natočený je viac ako neuveriteľné." 

Viac o téme: CestaZrážkaVodičNebezpečenstvoZraneniaNezodpovednosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu