Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žena stuhla od hrôzy: Chcela nakrútiť padajúce hviezdy, namiesto toho zachytila úplný des

Ženy boli vystrašené na smrť Zobraziť galériu (2)
Ženy boli vystrašené na smrť (Zdroj: YouTube)

BLACKWOOD - Všetko, čo Elaine Hamerová z južného Walesu chcela, bolo zistiť, ako sa nastavuje nakrúcanie videí na jej mobilnom telefóne. Namiesto toho sa jej samej podarilo niečo natočiť. Niečo tak desivé, že sa ledva udržala na nohách.

Bola jedna hodina ráno, keď si päťdesiatšesťročná Elaine chcela nakrútiť padajúce hviezdy na oblohe. Snažila sa nastaviť kameru na telefóne, tak najprv natáčala v kuchyni. Tam sa jej podarilo zachytiť podivné kruhy, ktoré sa pohybovali po miestnosti. Možno išlo len o optický klam. Potom Hamerová zažila skutočnú hrôzu. Pred objektívom sa totiž mihla záhadná tvár, akoby patriaca osobe nie z tohto sveta. Elaine so sestrou sa strašne zľaknú. Video končí v momente, keď sa v zábere objaví umývačka riadu. 

Žena stuhla od hrôzy:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Na Youtube ho zverejnil Hamerovej zať Jason Hughes s tým, že možno bude nejaký spiritualista vedieť vysvetliť, čo sa vlastne stalo. Pripomenul, že v oblasti, kde Elaine žije, zaznamenali už niekoľko nevysvetliteľných úkazov. Podľa všetkého ale v miestach, kde teraz stojí jej dom, kedysi stál strom, na ktorom sa viacerí ľudia obesili.

Z povaly sa ozývali divné zvuky: Policajti takmer umreli od smiechu, keď zistili, kto je vinník

"Niekedy v dome počuje čudné zvuky, cíti čudné pachy a teraz sa jej dokonca podarilo niečo aj nakrútiť. Všetko naznačuje tomu, že sa tam naozaj deje niečo nadprirodzené," dodal Jason. 

Viac o téme: DuchWalesZáhadaParanormálna aktivita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu