Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vibračné pomôcky za pár centov: Verejnosť pohoršená, za zatvorenými dverami si to určite užívajú!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Twitter)

LONDÝN - Obchod, kde všetko človek kúpi za pár centov, je snom každého. Poundland je presne ten reťazec, kde zákazníkovi stačí malý obnos peňazí a dokáže odísť s plnou taškou tovaru. A to nie hocijakého. Na svoje si prídu všetci, aj tí, čo sa chcú za zatvorenými dverami svojej spálne potešiť.

Poundland je totiž predajňa, ktorá ukrýva všetky lacné a veselé veci. Niektorí zákazníci ale uvažujú, či predajňa nezašla až príliš ďaleko. Na pultoch sa objavila sexuálna hračka v podobe ružových vibračných guliek, a to iba za 1 libru. To ale nie je všetko, balenie obsahuje aj gél a vlhčené obrúsky.

Predpokladá sa, že výrobok mal byť predávaný v roku 2015. Obchod ale nedávno rozšíril ponuku sortimentu v predajniach po celej krajine, a tak sa tento tovar dostal do regálov. Recenzie ale neboli veľmi pozitívne.

Produkt bol predmetom debaty na Channel 4 v relácii, ktorá sa venuje témam ohľadom sexu. Sexuológ Goedele Liekens uviedol, že konkrétne vibračné guľky sa "nelíšia od niečoho, začo by ste zaplatili aj sto libier."

Priznania ľudí

Mnoho ľudí, ktorí to v obchode zazreli, sa veľmi dobre pobavili. Netrvalo dlho a na sociálnej sieti Twitter bola uverejnená fotka s príslušným tovarom, samozrejme nechýbalo niekoľko rôznych komentárov. "Prečo mi nikto nepovedal, že sa dá kúpiť sexuálny vibračný prístroj v Poundlande?" opýtal sa jeden z komentujúcich. Ďalší úprimne zhodnotil výrobok ako: "Ten vibračný prístroj z Poundlandu je v pohode."

Vibračné pomôcky za pár
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Kathy na svojom Instagrame zverejnila fotku aj s popiskom. "Mohli by ste veriť vibračným guľkám z Poundland?" Na fotke bol vidieť názov produktu a informácia, ktorá oznamuje, že mladší ako 18 ročný zákazník si výrobok zakúpiť nemôže. 

Jedna zo žien sa priznala, že tento tovar dostala, ako vianočný darček pod stromček a zabudla ho schovať. Keď k nej prišli dvaja inžinieri, ktorí testovali telefónne linky, videli ho v kuchyni. Vtedy zažila moment rozpakov a hanby.

Viac o téme: SexObchodPomôckaKoment
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu