Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mladík prišiel o všetko svoje oblečenie: Neurobte tú istú CHYBU, aby ste nedopadli ako on

Matt si teraz nemá čo obliecť
Matt si teraz nemá čo obliecť (Zdroj: fox25 boston)

CHARLOTTE - Možno si budete myslieť, že to znie až príliš nemožne na to, aby sa to stalo, ale istý Američan naozaj daroval všetko svoje oblečenie na charitu. Omylom. Veľmi rád by ho získal späť, no je pravdepodobné, že sa tak nestane.

Matthew Hager  zo Severnej Karolíny mal podozrenie, že sa mu po dome rozšírili ploštice, tak zobral všetky svoje veci, napchal ich do čiernych vriec a dal zatiaľ na verandu, pokiaľ sa bude vykonávať deratizácia. Keď sa vrátil z práce, vrecia boli preč. 

Mladík si najprv myslel, že ich zobrala jeho priateľka alebo mama, aby mu oblečenie vyprali. No potom našiel pri dverách odkaz od charitatívnej organizácie. "Myslel som si, že je to nejaký vtip. Že si zo mňa vystrelili kamaráti alebo ich jednoducho vzala moja priateľka, aby ich vyprala. Ale nie, nebol to žiadny kanadský žartík, všetky moje veci boli naozaj nenávratne preč," povedal televízii Fox 25. 

Mladík prišiel o všetko
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: fox25 boston)

Hager sa bohužiaľ nemýlil. Jeho oblečenie zozbierali zamestnanci miestneho second-handu s charitatívnym zameraním. Hoci vedúci bazáru uviedol, že ich vodiči nesmú brať veci, ktoré nie sú jasne označené, existuje veľká šanca, že Matthew svoje veci späť nedostane. Akonáhle je totiž oblečenie darované nejakej organizácii, rozchytá sa tak rýchlo, že je prakticky nemožné získať ho späť. A ak by sa v nich predsa len našli nejaké ploštice, okamžite by oblečenie vyhodili. 

Viac o téme: Charita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu