Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hotelový hosť personálu ukázal, čo našiel pod posteľou: VIDEO Reakcia ho dorazila

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

EASTON - Chceli spať v lacnejšom hoteli, dostali aj nepríjemný bonus. Video Rona Lauba z hotela Lafayette v Eastone ukazuje, čo všetko sa môže ukrývať pod matracom v zariadeniach s nedostatočnou hygienou.

Neboli to len obyčajné tmavé škvrny, ktoré svietili na starom matraci. Bolo to hniezdo ploštíc, ktoré sa ukrývalo pod posteľným matracom. Ron Laub, ktorý za pobyt aj so svojou priateľkou zaplatil, podľa amerických médií uviedol, že ak sa v noci chceli vyspať, museli držať hliadky a sledovať, či sa k nim ploštice nepribližujú.

Hoteloví zamestnanci prezradili tajomstvá, o ktorých sa hostia nikdy nemali dozvedieť

„Za noc som ich zabil 200 alebo tristo,“ opísal nočnú drámu Ron. Mŕtvy hmyz párik nahádzal do škatule, aby zabité ploštice mohli predložiť ako dôkaz. Okrem ich desivého vzhľadu vraj aj nepríjemne páchli.

Hotelový hosť personálu ukázal,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Ron Laub)

Len čo však o probléme dvojica informovala hotelový personál, obvinili ich, že ploštice priniesli so sebou. Vraj boli výsledkom nehygienických podmienok, v ktorých Ron predtým žil. Ron bol nútený ubytovať sa v hoteli po tom, ako ho súdne vysťahovali z predchádzajúceho bydliska.

Viac o téme: HotelPloštice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu