Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Ľudí šokoval duch uprostred cesty: Najprv nič a zrazu cez telo dievčatka prešlo auto

Pravda alebo podvod? Zobraziť galériu (2)
Pravda alebo podvod? (Zdroj: YouTube)

MEXIKO - Bezpečnostné kamery na Paseo de la Reforma v mexickom hlavnom meste údajne zachytili naozaj nezvyčajný úkaz. Duch mladého dievčaťa sa mal zhmotniť uprostred priechodu pre chodcov práve vo chvíli, keď cez neho prešlo auto.

Reportéri nakrúcali exorcizmus, nasledovala ďalšia hrozná scéna: VIDEO Démon kňazov oklamal

Zábery z viacerých uhlov ukazujú, ako sa zrazu odnikiaľ vynorí prízrak, okolo ktorého sa spočiatku nachádza iba podozrivý tieň. Potom sa však obraz náhle stáva jasnejším. V istom momente sa duch zhmotní úplne, a to priamo uprostred cesty, keď sa oproti nemu blíži auto a prejde cez dievčenské telo.

VIDEO Ľudí šokoval duch
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Strašidelný záznam mal byť urobený 18. septembra v skorých ranných hodinách. Video na YouTube sa okamžite stalo hitom a už má státisíce videní. Niektorí z divákov udalosť okomentovali tak, že aj oni videli rovnaký jav. Iní však boli oveľa skeptickejší.

Podľa nich existujú iba dve možné vysvetlenia. Ak sa naozaj duch objavil znenazdania na jednej z najrušnejších ulíc v meste bez toho, aby si to niekto všimol, môže ísť naozaj o subjekt z nejakej alternatívnej dimenzie. Na druhej strane je však oveľa pravdepodobnejšie, že celý záznam je falošný.

Viac o téme: Duch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu