Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Neuveriteľné svedectvo ženy, ktorú mali uniesť mimozemšťania: Prešli cez stenu a znásilnili ma!

Lisa Tenneyová
Lisa Tenneyová (Zdroj: Youtube/EARTH MYSTERY NEWS - EMN)

WASHINGTON - Život Lisy Tenneyovej je poznačený niekoľkými traumatizujúcimi udalosťami. Štyridsaťročná Američanka tvrdí, že ju uniesli a znásilnili mimozemšťania pod taktovkou vládneho programu. Únosy ľudí mimozemšťanmi sú podľa nej častejšie, ako si dovolí verejnosť priznať.

Prvýkrát Lisu údajne uniesli mimozemšťania, keď mala šesť rokov, a potom sa stretnutia s bytosťami z inej planéty opakovali. Trvá na tom, že niektorí z cudzincov pochádzali z vládneho projektu „MyLab“. V rámci neho unesenej žene údajne cudzinci „sondovali“ genitálie. „Nebolo to emocionálne spojenie. Pripadalo mi to ako znásilnenie. Nebol to dobrý pocit,“ zdôverila sa žena Earth Mystery News.

Ruský Roswell: Staré VIDEO má dokazovať, že KGB pred svetom skrývala múmiu mimozemšťana v Egypte

Cudzinci z vesmíru sa u nej zvyknú objavovať v spálni, keď leží v posteli. Po ich príchode však absolútne stuhne. Dokážu prechádzať cez steny a Lisa ich opísala ako humanoidov s veľkými čiernymi olejovitými očami. Majú síce ruky a nohy, ale chýbajú im genitálie. Podľa unesenej ženy sa mimozemšťania spolu dorozumievajú predovšetkým telepaticky.

Lisa sa o svojej skúsenosti rozhovorila verejne, pretože by chcela zmeniť postoj ľudí k podobnými zážitkom a motivovať k priznaniu aj iných, ktorí sú stigmatizovaní prostredníctvom osobnej skúsenosti. „Je to normálnejšie, ako si chcú ľudia priznať,“ mieni 40-ročná žena, podľa ktorej boli niektoré stretnutia s mimozemšťanmi aj mierumilovné a priateľské.

Viac o téme: Lisa Tenneyúnos mimozemšťanmi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu