Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Boháč na McLarene za 250-tisíc nezastavil na stopke: VIDEO Túto pomstu si zaslúžil!

Zaslúžil si to? Zobraziť galériu (4)
Zaslúžil si to? (Zdroj: youtube/paul gonzo)

DENVER - Naštvaného tínedžera prichytil náhodný svedok, ako rozbil svojím skateboardom predné sklo na superluxusnom McLarene v cene 250-tisíc dolárov (cca 227-tisíc eur). Spolujazdec to však nenechal len tak, vystúpil z auta a neidentifikovaného páchateľa začal naháňať po ulici. Zo záberov nie je jasné, ako prenasledovanie skončilo, ale rozhodne dokazujú, že maslo na hlave mal aj vodič, ktorý nezastavil na stopke a chlapca takmer zrámoval. Podľa niektorých internetových užívateľov bola teda takáto pomsta oprávnená.

Manžel skoro spadol z nôh, keď uvidel FOTO bábätka z ultrazvuku: Moja žena otehotnela s...!

Paul Gonzo práve čakal vonku pred zmrzlinárňou v Denveri, keď išiel okolo oranžový McLaren MP4-12C. Pôvodne si chcel natočiť iba západ slnka, ale výjav na zemi sa napokon ukázal byť oveľa zaujímavejší. Vodič totiž nezastavil na značke STOP a takmer na priechode zrazil tínedžera. Po tom, čo na neho ešte aj zatrúbil, sa ozvala rana.

Boháč na McLarene za
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: youtube/paul gonzo)

Zábery neukazujú mladíka presne pri čine, ale zvuková kulisa rozbíjajúceho sa skla je dostatočne jasná. Na tínedžerovu pomstu okamžite zareagoval spolujazdec v superaute, vyklopil dvere a uháňal za utekajúcim páchateľom. Napokon sa dvojica stratila z dohľadu kamery. Vodič McLarenu taktiež nechcel byť dlho stredobodom pozornosti, a tak radšej dvere na strane spolujazdca zavrel a ufujazdil preč aj rozbitým čelným sklom.

Boháč na McLarene za
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: youtube/paul gonzo)

Video bolo zverejnené na portáli Youtube 17. júla a odvtedy ho videli už vyše štyri milióny užívateľov. Diváci sa však akosi nevedia zhodnúť na tom, na koho stranu by sa mali postaviť. Väčšina ale nadŕža chlapcovi, pretože keby bol vodič dodržiaval dopravné predpisy a nesprával sa ako nezodpovedný hlupák, nič z toho sa nemuselo prihodiť.

Boháč na McLarene za
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: youtube/paul gonzo)

"Čo sa stalo s vozidlom, bolo pochopiteľné. Nemyslím si, že je to prijateľné, ale majiteľ vozidla si to zaslúžil," uviedol podľa portálu MailOnline jeden z komentujúcich.

Viac o téme: McLaren MP4-12C
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu