Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO najväčšej arogancie na slovenských cestách: Chrapúň v mercedese vyblokoval húkajúcu sanitku!

Takíto vodiči na cesty naozaj nepatria Zobraziť galériu (2)
Takíto vodiči na cesty naozaj nepatria

TRENČÍN - Aroganciu, aká nemá obdoby, pred pár dňami predviedol istý vodič v okolí Trenčína. Absolútne nereagoval na zvukovú aj svetelnú signalizáciu za ním idúcej sanitky a jazdil si po ceste, akoby mu patrila. Takíto ľudia si nezaslúžia nič iné, než ísť sedieť natvrdo.

Vaše tipy

Na internete sú čoraz častejšie zverejňované videá, ktoré zachytávajú aroganciu na slovenských cestách. V takejto miere sme ju ale snáď ešte nevideli. Zábery, ktoré sa dnes objavili na faceboovej stránke Trenčianske zázraky, vyvolávajú naozaj veľký hnev a pohoršenie. 

VIDEO Slovenskí policajti chytili rozzúreného vodiča, nahrali ho kamerou: Zavri si hubu!

Video nakrútila posádka sanitky, ktorá sa snažila čo najrýchlejšie dostať do nemocnice. Lenže záchranári narazili na nesmierne arogantného vodiča, ktorý im znemožňoval ho obísť. Napriek tomu, že sanitka mala zapnutú sirénu, muž za volantom čierneho športového mercedesu absolútne nereagoval. Bolo zjavné, že záchranné vozidlo blokuje schválne, akoby si tým chcel dokázať, že práve on je tu pánom. Okrem toho sa dopustil aj iných priestupkov, ako napríklad predbiehanie cez plnú čiaru a ohrozovanie premávky. 

VIDEO najväčšej arogancie na
Zobraziť galériu (2)

Záchranárov tento prístup šokoval a v aute sa rozprávali o tom, že vodiča udajú na polícii. Keď sa im konečne podarilo k športiaku s partizánskou špz-tkou priblížiť, vodič zakričal: "Si v kamere môj zlatý, neboj sa, na polícii! Si tam! Vodič sanitky dostal odpoveď, akú by asi človek od takého chrapúňa mohol čakať. "Si k*kot! Teraz zostáva už iba dúfať, že polícia prípad preverí a bezočivého šoféra potrestá. 

Viac o téme: SanitkaTrenčínArogantný vodič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu