Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zvrhlý program na upevňovanie dôvery detí: VIDEO Malé dievčatká sa brodili jamou s hadmi!

(Zdroj: profimedia.sk)

PERAK - Otrasné video zachytáva skupinku vydesených školáčok, ktoré sú nútené vojsť do jamy plnej vody a dostať sa z nej. To však nie je všetko. Inštruktori po nich hádžu hady v rámci detského team-buildngového programu organizovaného vzdelávacími úradmi v Malajzii.

Dievča urobilo životnú chybu: Drsné výchovné praktiky matky, VIDEO lekcia pred celým svetom!

Šokujúci záznam, ktorý sa objavil na sociálnych médiách, ukazuje skupinu dievčat vo veku 10 až 12 rokov, ako plačú a kričia. Kurz bol určený na budovanie dôvery, ale vyzerá skôr, že mal za následok pravý opak. V istých okamihoch dokonca jeden z inštruktorov hádže pytóny medzi školáčky, zatiaľ čo tie sa brodia po stehná vysokou vodou. Na videu je počuť aj to, ako sa ďalší inštruktor smeje, keď na deti namieri hadicu a prúd vody im sťažuje vylezenie von z jamy.

Zvrhlý program na upevňovanie
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Tábor v štáte Perak bol uzavretý a štyroch inštruktorov spolu so šiestimi asistentmi suspendovali. Šéf odboru civilnej obrany, plukovník Mohd Noor Hassan Ashaari Sulaiman, sa podľa portálu metro.co.uk za jamu s hadmi ospravedlnil, ale zdôraznil, že neboli jedovaté. Zároveň dodal, že tento incident nemožno brať na ľahkú váhu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu