Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Z detskej párty orgie: Matka oslávenkyne (35) sa zmenila na nenásytnú sexuálnu dračicu!

Rachel Lehnardtová Zobraziť galériu (2)
Rachel Lehnardtová (Zdroj: Facebook/Rachel Lehnardt)

ATLANTA - Máloktorá mama sa vyrovná tej, ktorá nedávno usporiadala vo svojom dome v Georgii párty pre svoju 16-ročnú dcéru. Nielenže mladým ukázala, ako sa má piť až do omdletia, ale predviedla im aj pravý „dospelácky sex“. Pred tínedžermi sa Rachel Lehnardtová vyfarbila natoľko, že o nej píše celý svet.

Spočiatku vyzeralo všetko ružovo. Benevolentná moderná mama dovolila svojej 16-ročnej dcére usporiadať u nich doma večierok, pri ktorom nechýbal ani alkohol. A keďže jablko nepadá ďaleko od stromu, piť a fajčiť marihuanu dovolila mama aj svojej dcére. Lenže to bol iba začiatok. Po drogách nasledovala divoká hra, pri ktorej padali kusy oblečenia na zem – matka začala hrať s tínedžermi nahý twister!

Prípad bojovníčky za zbrane vydesil Ameriku: FOTO Pred svadbou zabila vlastnú dcéru (†22)

Pravé orgie nastali, keď sa mama zahľadela do 18-ročného kamaráta svojej dcéry, s ktorým odišla do kúpeľne, kde s ním rozohrala nespútanú sexuálnu partiu. Nielenže mladíka zviedla, ale neštítila sa zájsť ešte ďalej a vytiahla svoje sexuálne hračky, aby sa s nimi uspokojovala priamo pred zrakmi mladých ľudí! Hoci to môže znieť až priveľmi neuveriteľne, dcéra mame odpustila, pretože podľa nej „každý robí chyby“.

Z detskej párty orgie:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Súložila s priateľom vlastnej dcéry

Keď sa vystrájajúca mama na párty unavila, odišla si ľahnúť do postele. Zobudila sa však na to, ako ju znásilňuje len 16-ročný priateľ jej dcéry! Tá ho vraj poslala za matkou, pretože chlapca s nadrozmerným penisom uspokojiť nedokázala. Dcéra po incidente bránila mamu slovami, že kedysi to bola vzorná a dobrá žena.

Po tom, ako sa o párty dozvedeli prarodičia svojej vnučky, stratila Rachel, ktorá vychovala päť detí a celý život bola stúpenkyňou mormónskej cirkvi, nárok na ich opatrovníctvo. Rachel bola podľa Daily Mail po minuloročnom rozvode s manželom závislá na alkohole, snažila sa však prestať. Keď po párty vytriezvela, všetko oľutovala a prihlásila sa do spolku anonymných alkoholikov, kde sa rozhovorila o svojich pokleskoch. Súd mladú matku, ktorú udal sponzor spoločenstva anonymných alkoholikov, napokon neposlal do väzenia, ale naparil jej pokutu vo výške 600 dolárov (538 eur) a šesťročnú podmienku. Súčasťou trestu bude aj liečba alkoholizmu a drogovej závislosti.  

Z detskej párty orgie:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Rachel Lehnardt)

Viac o téme: Párty Rachel Lehnardt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu