Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúce VIDEO únosu v Košiciach: Chlapčeka (4) vytrhol mame, zasiahol odvážny cestujúci!

Páchateľ chcel uniesť dieťa
Páchateľ chcel uniesť dieťa (Zdroj: Foto: polícia)

KOŠICE - Minúty hrôzy prežila mama štvorročného chlapčeka. Cestovala s ním v autobuse mestskej hromadnej dopravy v Košiciach, keď ho odrazu chytil neznámy muž za rúčku, násilím ho chcel vytiahnuť z autobusu a uniesť. Vydesená mama synčeka razom strhla, aby páchateľovi v jeho desivom konaní zabránila. Celý incident je zachytený na video.

Situácia sa odohrala ešte 22. júna krátko po pol tretej popoludní v autobuse mestskej hromadnej dopravy linky č.52 pred zastávkou Moldavská cesta v Košiciach. "Páchateľ chytil za ruku štvorročného chlapca, ktorý cestoval so svojou matkou a mladším bratom v autobuse," opísal incident hovorca košických policajtov Alexander Szabó a doplnil, že páchateľ sa snažil chlapčeka z autobusu vytiahnuť, no zabránila mu mama dieťatka a náhodný cestujúci, ktorý podozrivého po otvorení dverí z autobusu vytlačil von. 

Na videu je zachytený podozrivý ako vstáva zo sedadla a presúva sa do zadnej časti autobusu, ešte v mestskej časti Košice Šaca.

únos dieťatka KE 1

Na videu je zachytený muž pri svojom otrasnom čine. Jpodozrivý zo spáchania zločinu únosu v štádiu pokusu.  

Únos dieťatka KE 2

Popis páchateľa

Muž je vo veku asi 40-50 rokov, približne 185 cm vysoký, má výrazne štíhlu postavu, na pravom ramene má výrazné tetovanie (možno delfína), krátke tmavé vlasy. V čase incidentu mal oblečené tmavé tričko s krátkym rukávom, svetlé rifľové krátke nohavice, na hlave mal čiernu šiltovku a obuté mal modrobiele tenisky s výraznými červenými šnúrkami.

Pomôžte polícii v pátraní

Doterajším preverovaním sa polícii nepodarilo stotožniť podozrivého muža, preto sa obracia so žiadosťou o pomoc na verejnosť. Akékoľvek informácie, ktoré by viedli k zisteniu totožnosti podozrivého, môžete oznámiť priamo na oddelení kriminálnej polície OR PZ Košice, Rampová 7, prípadne na ktoromkoľvek útvare PZ alebo na známom telefónnom čísle 158.

 

          

Viac o téme: DieťaúnosPáchateľKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu