Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Prípad bojovníčky za zbrane vydesil Ameriku: FOTO Pred svadbou zabila vlastnú dcéru (†22)

Taylor Sheatsová so snúbencom.
Taylor Sheatsová so snúbencom. (Zdroj: Facebook)

FULSHEAR - Dvadsaťdvaročná Taylor Sheatsová mala celý život pred sebou a milovanému mužovi sa po štyroch rokoch vzťahu chystala pred oltárom povedať áno. Ani vo sne by jej nenapadlo, že krásny sen zmarí jej vlastná mama, ktorá ju zastrelí.

Okrem Taylor zabila mama Christy Sheatsová aj svoju ďalšiu dcéru, Taylorinu sestru Madison (†17). Smrteľná streľba sa odohrala v texaskom meste Fulshear, na predmestí Fort Bend County. Hoci manžel svoju ženu prosil, aby to nerobila, aby nestrieľala na vlastné deti, nemala zľutovanie.

Ďalšia streľba v USA: Masaker v tanečnom štúdiu, dvaja mŕtvi a viacero zranených

Vyšetrovatelia zatiaľ nevedia, čo bolo hlavným motívom streľby zúrivej matky, ktorá sa mala v piatok popoludní dostať do sporu s obomi dcérami. Jedna zo sestier bola na mieste mŕtva a druhú previezli v ťažkom stave do nemocnice, kde zraneniam podľahla. Podľa vyšetrovateľov bola v čase streľby držiteľka zbrane v záchvate duševného šialenstva. Rodinná tragédia vyvrcholila aj smrťou matky, ktorá po príchode strážnikov odmietla zložiť zbraň a bola zastrelená.

Zarážajúce je, že Christy ešte v marci na Facebooku písala o tom, aké by bolo strašné, keby nemohla vlastniť zbraň, ktorou by mohla chrániť seba a svoju rodinu. Reagovala tak na politický zákaz držania poloautomatických zbraní.

O svojich dcérach Christy verejne hovorila ako o úžasných, sladkých, láskavých, krásnych a inteligentných. Obe mala rada a cenila si ich. O to nepochopiteľnejší je čin, ktorý sa minulý týždeň v piatok dopustila, informoval Nypost.com.

Viac o téme: StreľbaVražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu